REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

LNK projekte „Lietuvos balsas“, kuris eteryje pasirodys sausio 29 dieną ir bus rodomas sekmadieniais 19:30, labiausiai vertinamas galingas ir muzikalus balsas, tačiau neįmanoma nesižavėti ir dailiai aprengtais šou mokytojais. Štai operos solistui Merūnui Vitulskiui ypatingai pasisekė. Projekto stilistė jam parūpino specialias sąsagas. Kiek neįprasta tema – apie stilių – su Merūnu kalbamės šiam dalyvaujant svarbiame konkurse Ispanijos mieste Barselonoje.

REKLAMA
REKLAMA

Merūnai, kas Tave rengia LNK projekte „Lietuvos balsas“?

Mano stilistė yra Kotryna Kirdeikytė. Labai susibendravau su šia miela moterimi. Vienas kitą puikiai suprantame iš pusės žodžio.

REKLAMA

Kiti „Lietuvos balso“ mokytojai projekte apsirengę puošniai, bet nevilki kostiumų ar vakarinių suknelių. O Tu, nors ir esi jauniausias iš jų, tačiau dėvi solidžiausius drabužius. Tau tai priimtina?

Išskirtinės sąsagos (nuotr. LNK)Išskirtinės sąsagos (nuotr. LNK)

Taip, man labai patinka tokio stiliaus drabužiai. Kostiumas – pagrindinis mano sceninis rūbas. Mano įvaizdis reikalauja vilkėti solidžius drabužius. Apranga apskritai „įrėmina“ atlikėją, priverčia jį pasitempti. Scenos žmogus iš pagarbos klausytojui privalo gražiai apsirengti. Pamenu, kartą gyvenime scenoje vilkėjau džinsus ir marškinėlius, tačiau jaučiausi labai nejaukiai ir pažadėjau sau daugiau niekada taip nesielgti.

REKLAMA
REKLAMA

Kokios spalvos kostiumus dažniausiai vilki?

Tiesą pasakius, spalva man nėra svarbiausias dalykas. Nesu prisirišęs prie juodų apdarų. Spintoje turiu ir tamsiai mėlyną kostiumą, ir pilką. Beje, mano garderobe yra vieni marškiniai, kuriuos apsivelku tik tada, kai koncertuoju slavų publikai. Jie labai specifiniai, apklijuoti swarovski kristalais. Jei atvirai, kiek nejaukiai jaučiuosi, vilkėdamas šiuos marškinius (šypteli).

Ypatinga Tavo stiliaus detalė – „Lietuvos balso“ vardinės sąsagos. Ar nešioji jas kasdien?

Ne, užsisegu tik ypatingomis progomis – „Lietuvos balso“ filmavimų metu. Iš kur šias sąsagas gavau? Jas man parūpino projekto stilistė Kotryna Kirdeikytė. Ji turbūt iš kažkur žinojo, kad mano silpnybė – išskirtinės sąsagos. Spintoje turiu mažiausiai 15 skirtingų komplektų. Beje, visi jie kažkuo ypatingi, netradiciniai. Dar noriu pridurti, jog dievinu įdomias kaklaskares. Jų taip pat turiu nemažai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ar tiesa, jog gerą vyro įvaizdį lemia subtilūs ir tinkamai parinkti aksesuarai?

Būtent taip ir manau. Aš visada kreipiu dėmesį į detales – į vyriškus aksesuarus. Taip pat esu įsitikinęs, jog tikram vyrui privalu avėti kokybiškus ir kaskart blizgančius batus. Tai tarsi mūsų vizitinė kortelė.

Pirmojo „Lietuvos balso“ etapo filmavimo metu teko pastebėti, kad kaskart prieš filmavimus kruopščiai blizgini savo sąsagas. Esi pedantas?

(Juokiasi). Tik kartais. Sąsagas ir batus kaskart prieš lipant į sceną atidžiai išblizginu. Tačiau teigti, jog esu tikrų tikriausias pedantas, negaliu. Pasakysiu atvirai: prieš koncertą visą savo dėmesį skiriu balso stygų apšilimui, dainavimo pratimams ir susikaupimui – mažiausiai tą akimirką galvoju apie savo stilių.

REKLAMA

Jau nufilmuotas pirmas „Lietuvos balso“ etapas – „Aklosios perklausos“. Eterį laida išvys tik sausio 29 dieną, per LNK, bet daugeliui jau dabar smalsu, kokie Tavo pirmieji įspūdžiai po atrankos, kurioje dalyvius į savo komandą rinkaisi tik girdėdamas balsus, bet jų nematydamas?

Patys geriausi. Buvo labai įdomu tokiu principu klausyti dalyvių. Manau, tai ir yra vienas didžiausių „Lietuvos balso“ privalumų prieš kitus panašius projektus. Dažnai su mokytojais sutrikdavome klausydami dalyvių balsų. Kai manydavome, jog klausomės laibos gazelės dainavimo, ją pamatę labai nustebdavome – prieš mus stovėdavo putli ir labai maloni dainininkė. Kai būdavome įsitikinę, kad storu balsu dainą traukia stambi atlikėja, išsižiodavome iš nuostabos, kai prieš save išvysdavome mažą liekną mergaičiukę (juokiasi).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų