REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Apie „Lamborghini“ ruošiamą visureigį automobilių pasaulyje sklandė itin daug gandų. Savu laiku šis projektas buvo beveik numarintas ir tik praėjusių metų rudenį vėl pasigirdo kalbų, kad visiems keliams tinkamas visureigis bus gaminamas. Dabar italai tai patvirtino vėl, tiesa, neoficialiai.

REKLAMA
REKLAMA

Jei tikėtume Europos automobilinėje bendruomenėje sklandančiais gandais iš „Lamborghini“ aplinkos, šios markės „supervisureigis“ turėtų debiutuoti 2015 metais. Teigiama, kad „Lamborghini“ visureigis bus gaminamas naudojant vokiško „Cayenne“ platformą, bet priklausys jau rimtesnei galimybių, įvaizdžio ir kainų kategorijai. Todėl automobilio ratus suks 600 a.g. hibridinė jėgainė, kur drauge dirbs 12 cilindrų benzininis variklis ir elektros motorai. Tikėtina, kad italai čia taikosi į greičiausio serijinio visureigio titulą. Manoma, kad pagrindiniu šio italų kūrinio konkurentu taps „Bentley“ visureigis.

REKLAMA

Visureigis „Lamborghini“ gamoje neatrodytų visiška nesąmonė – praėjusio amžiaus 80-ųjų pabaigoje italai gamino „Lamborghini LM002“. Tiesa, tuomet tai buvo 301 vieneto tiražu pagamintas eksliuzyvas, o dabar tai būtų „supervisureigis“, kuris turėtų tapti geriausiai parduodamu kompanijos modeliu.

Konkrečių užuominų, kaip atrodys būsimas „Lamborghini“ visureigis dar nėra, tačiau šiomis dienomis Europoje jau sklando naujausias kompiuterinis eskizas, kurį specialistais sukūrė įvertinę paskutinę informaciją apie kuriamą automobilį.

Tikėtina, kad „Lamborhini“ visureigis atrodys būtent taip. Quattroroute iliustr.Tikėtina, kad „Lamborhini“ visureigis atrodys būtent taip. Quattroroute iliustr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų