REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sky Sports skelbia, jog Anglijos „Manchester City“ klubas nesutiko parduoti puolėjo Carloso Tevezo Italijos Milano „Inter“ komandai ir atmetė jų 25 milijonų eurų vertės pasiūlymą už argentinietį.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmadienio rytą „Inter“ prezidenta Massimo Moratti patvirtino, jog faksu išsiuntė „miestiečių“ ekipai pasiūlymą, tačiau ilgai atsakymo laukti nereikėjo. Vakare italai gavo neigiamą atsakymą – „City“ su tokia suma nesutinka.

REKLAMA

Anot gandų, šis neigiamas „Man City“ vadovybės atsakymas tik patvirtina, kad jie tikrai tikisi už Argentinos nacionalinės rinktinės narį gauti mažiausiai 30 milijonų eurų. Būtent tiek ruošiasi siūlyti Prancūzijos sostinės Paryžiaus „PSG“ klubas.

Negana to, Prancūzijos futbolo gigantai taip pat ruošiasi pasiūlyti geras sąlygas ir pačiam puolėjui. Teigiama, jog „PSG“ Tevezą vilioja su 10 milijonų eurų metine alga.

Tačiau jau seniai pagrindiniu Tevezo pirkėju yra laikomas Italijos pirmenybių lyderis „Milan“ klubas, kuris, anot laikraščių, jau seniausiai išsiuntęs pasiūlymą Mančesterio komandai, bet niekaip negauna atsakymo. Kas gi laimės kovą dėl Tevezo parašo?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų