REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienį paskelbtas oficialus Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) rinktinės 20 pretendentų sąrašas, kurie bandys prasimušti į dvyliktuką bei keliauti į Londono olimpines žaidynes.

REKLAMA
REKLAMA

Šis sąrašas nuo anksčiau paviešinto neoficialaus devynioliktuko skiriasi vienintele pavarde. Į sąrašą be praėjusią savaitę minėtų krepšininkų taip pat įtraukas Memfio „Grizzlies“ komandos puolėjas 25 metų 203 cm ūgio Rudy Gay'us.

REKLAMA

Kaip jau buvo skelbta, kandidatų sąrašas atrodo iš ties įspūdingai ir jame yra patys pajėgiausi NBA krepšininkai, tarpu kurių praėjusio sezono naudingiausias žaidėjas Derrickas Rose'as, prieš tai naudingiausiu tapęs LeBronas Jamesas, varžovų siaubas po krepšiu Dwightas Howardas, Kobe Bryantas, Carmelo Anthony ir kiti.

Visas kandidatų sąrašas: LaMarcusas Aldridge'as, Carmelo Anthony, Chauncey Billupsas, Chrisas Boshas, Kobe Bryantas, Tysonas Chandleris, Kevinas Durantas, Ericas Gordonas, Blake'as Griffinas, Dwightas Howardas, Rudy Gay'us, Andre Iguodala, LeBronas Jamesas, Kevinas Love'as, Lamaras Odomas, Chrisas Paulas, Derrickas Rose'as, Dwyane'as Wade'as, Russellas Westbrookas, Deronas Williamsas.

Rinktinei ir toliau vadovaus Mike'as Krzyzewskis, o trenerių štabą taip pat sudarys Jimas Boeheimas, Mike'as D'Antoni ir Nate'as McMillanas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų