REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnai sausio 15 d. 3.50 val. Vilniuje, prie Perkūnkiemio g. 7 pastebėjo automobilį „Peugeot“, kurio durelių stiklas buvo išdaužtas, matėsi plėšimo žymės.  Pėdsakai nuvedė Perkūnkiemio g. 12A esančio garažų masyvo link. Jo viduje patruliai iškart pastebėjo prie „Mercedes Benz“ pritūpusį jaunuolį ir jį sulaikė. Įtariamasis nesugebėjo nieko pasakyti ir pasiaiškinti, bet jo santūrumas nestebino – vaikino kairės kojos bate rastas didelis atsuktuvas, iš Mercedes benzino bako kyšojo žarna, stovėjo paruoštas 10 l talpos bakelis su dyzelino likučiais, nuo vaikino sklido stiprus dyzelinių degalų kvapas. Pareigūnai pradėjo kruopščią tolesnę įvykio vietos apžiūrą ir po VW „Passat“ automobiliu pamatė gulinčią žarną degalams išpilti, greta – 30 litrų iki pusės pripildytą bakelį. Šalia, po kitu automobiliu, slėpėsi dar vienas stipriai degalais „pasikvėpinęs“ vaikinas. Pastarasis taip pat niekaip nesugebėjo paaiškinti nei ką veikia, nei kodėl slapstosi. Garažų eilės pabaigoje pastebėtas VW „Golf“ – akivaizdžiai matėsi, kad juo neseniai atvažiuota. Jaunuoliai neneigė, kad šiuo automobiliu atvyko, pas vieną iš jų rasti rakteliai. Automobilyje buvo dėžė su įrankiais, 20 l bakelis su dyzelino likučiais, 50 ir 30 litrų dyzelino sklidini bakai. Baigus garažų apžiūrą paaiškėjo, kad įsilaužta dar į 11 automobilių. Įtariama, kad iš jų vogti degalai. Abu įtariamieji pristatyti į policijos komisariatą.

REKLAMA
REKLAMA

Sausio 14 d. į patruliavimą besirengiantys policijos patruliai per instruktažą buvo informuoti apie už nusikaltimą paskelbtą automobilio AUDI (valst. registracijos numeris buvo žinomas) ir jo keleivių paiešką. Apie 23 val. automobilis buvo pastebėtas stovintis Vilniuje, Savanorių pr. Po vairuotojo sėdyne rastas pistoletas, automobilyje sėdėjo įtariamieji T. A. (gimęs 1978 m.), A. O. (gimęs 1981 m.), V. Z. (gimęs 1987 m.) ir A. A. (gimęs 1983 m.). Pastarasis, lipdamas iš automobilio, numetė ant žemės maišelį su augalinės kilmės medžiaga, įtariama, narkotikais. Visi vyrai sulaikyti.

Sausio 13 d. 18.30 val., dėl galimų vagysčių, patruliuojantys pareigūnai gavo nurodymą vykti į Vilniuje, Ozo g. 6 esantį garažų masyvą. Nors vagysčių nepastebėta, įtarimą sukėlė praviros vieno iš garažų durys. Viduje degė šviesa, žmonių nebuvo, tačiau stovėjo daugybė talpų su dyzeliniais degalais, buvo įrengta mobilioji degalų pylimo sistema su skaitikliu. Dėl įtarimų, kad veikė nelegali degalinė, į įvykio vietą atvyko Pirmojo policijos komisariato kriminalistai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų