REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip ir pažadėjo projekto milžinai generolai, „Chorų karai“ išties žada sudrebinti TV3 eterį! Grandiozinio projekto starto išvakarėse naujasis „Chorų karų“ himnas, kuriam žodžius ir muziką sukūrė kompozitorius ir vienas projekto chorvedžių – Deivydas Zvonkus, vienu metu suskambės net šešiuose Lietuvos miestuose.

REKLAMA
REKLAMA

Jau šį trečiadienį (nes tai trečiasis projekto sezonas), sausio 18-ąją, 19.30 val. (nes toks šio projekto eterio laikas), himnas skambės šešių skirtingų chorų lūpose – „Chorų karų“ generolai ir jų vadovaujami chorai kvies savo kraštiečius chorų palydėtuvėms į didžiausio masto muzikinio projekto Lietuvoje kovą!

REKLAMA

Visi „Chorų karų“ generolai – Katažina Nemycko su Deivydu Zvonkumi, Edmundas Kučinskas, Giulija su Monika, legendinės grupės „Rondo“, „Ventukai“ ir „Kitava“ ir jų vadovaujami choristai kviečia visus savo gerbėjus išlydėti savo krašto, rajono ar miesto chorą į didžiąsias muzikines kovas, kurios TV3 eteryje prasidės jau sausio 22-ąją dieną, 19.30 val. ir truks daugiau nei tris mėnesius.

Žadama, kad iniciatyviausi chorai, paraginti susirinkusių gerbėjų, atliks ir daugiau dainų iš šviežiai paruoštų muzikinių repertuarų.

REKLAMA
REKLAMA

Vienu metu „Chorų karų“ himnas skambės Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Kėdainiuos ir Naujojoje Akmenėje.

Jau žinoma, kad Klaipėdos miesto Jūros choras su Edmundu Kučinsku priešakyje dainuos Klaipėdos jaunimo centre (Puodžių g. 1, Klaipėda), Kauno Božolė choras su „Rondo“ dainuos Garliavos sporto centre (Vasario 16-osios g. 8, Garliavos m., Garliavos sen., Kauno r. sav.), o Šiaulių Saulės studentiškas choras ir chorvedžiai „Kitava“ dainuos PC „Saulės miestas“ (Tilžės g. 109, Šiauliai).

Kokiose tiksliai vietose dainuos kiti trys likę chorai netrukus bus praneša TV3 televizijos interneto svetainėje www.tv3.lt ir socialinio tinklapio „Facebook“ fanų grupėje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vienas pagrindinių „Chorų karų“ projekto tikslų – akcentuoti lietuvybę, skatinti patriotinius jausmus – išlieka ir trečiajame sezone.

Pasaulinę šlovę pelniusios dainos, geriausi lietuviški šlageriai, įspūdingiausi kostiumai ir pati geriausia nuotaika – jau nuo šio sekmadienio, sausio 22-osios, 19.30 val. tik per TV3!

Informaciją apie repeticijų laiką ir vietą sekite www.tv3.lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų