REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vokiečių kompanija „BMW“ laikosi labai konkrečios savo automobilių gamyklinio tobulinimo strategijos. Iki šiol čia buvo du padaliniai – „BMW M GmbH“ ir „BMW Performance“. Tačiau šį pavasarį, Ženevos automobilių parodoje, bavarai pristatys naują padalinį „BMW M Performance“.

REKLAMA
REKLAMA

Toks sprendimas priimtas dėl tos pačios konkrečios automobilių gamyklinio tobulinimo strategijos. Tam, kad viską būtų galima tiksliai „sudėlioti į stalčiukus“. „BMW M GmbH“ užsiima ultimatyviausių serijinių automobilių gamyba, o taip pat gamina ir vadinamuosius „M paketus“, t.y. sportiškus stiliaus aksesuarus ir sportiškesnes pakabos detales. Tuo tarpu „BMW Performance“ užsiima vadinamąja postprodukcija – siūlo aksesuarus jau parduotų automobilių gerinimui. Tai variklio galios didinimo programos, trumpesnės eigos pavarų dėžių svirtys, mažesnio pasipriešinimo išmetimo sistemos. Na o pavasarį vokiečiai pasiūlys ir trečią atšaką – „BMW M Performance“.

„BMW M Performance“ – tai nauja „BMW“ modelių linija, kuri bus komplektuojama su sportiškais stiliaus aksesuarais, automobiliai bus aprūpinami galingesnėmis variklių modifikacijomis. Šių automobilių pakabos taip pat bus suderintos sportiškesniam važiavimui. Tai bus automobiliai, kurie kompanijos gaminių hierarchijos piramidėje įsikurs laipteliu žemiau „BMW M GmbH“ padalinio automobilių. „BMW M Performance“ linijos automobilių pavadinimuose „M“ simbolis figūruos, tačiau jis bus naudojamas ne pradžioje, o prieš skaičių indeksą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų