REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dar praėjusių metų rugsėjį „BMW“ vadovas Norbertas Raithoferis patvirtino, kad „BMW X4“ jau kuriamas ir turėtų debiutuoti 2014 metais. Dabar kompanija dar kartą patvirtino, kad šis automobilis tikrai bus gaminamas ir išviešino dar keltą detalių.

REKLAMA
REKLAMA

„BMW X4“ bus gaminamas Amerikoje, Pietų Karolinos Spartanburgo mieste esančioje „BMW“ gamykloje (ten nuo konvejerio rieda ir „X6“). Tam vokiečiai rimtai ruošiasi – per tris metus į šią gamyklą žadama investuoti 900 milijonų eurų, o tai padės padidinti šio „BMW“ padalinio pajėgumus iki 350 tūkst. automobilių per metus.

REKLAMA

Savo dydžiu „BMW X4“ bus labai artimas modeliui „BMW X3“, tačiau jo stogo linija primins didžiulį „BMW X6“. Techninė kupe formų visureigio dalis bus tokia pati, kaip ir „BMW X3“. Sklando kalbos, kad šiame automobilyje bus keletas įdomių sprendimų. Manoma, kad galinės durelės šiame automobilyje gali būti iš dviejų dalių, kaip „BMW 5GT“. Taip pat tikėtina, kad „X4“ bus keturvietis – automobilio gale turėtų būti įrengtos dvi atskiros pasostės.

REKLAMA
REKLAMA

„BMW X4“ rinkoje turėtų konkuruoti su „Range Rover Evoque“ ir šiais metais debiutuosiančiu „Porsche Cajun“. Konkrečių užuominų dėl būsimo automobilio išvaizdos dar nėra. Vienintelis oficialus atvaizdas – „BMW“ išviešintas eskizas. Jį jums ir pristatome.

Savo dydžiu „BMW X4“ bus labai artimas modeliui „BMW X3“, tačiau jo stogo linija primins didžiulį „BMW X6“. (nuotr. Gamintojo)Savo dydžiu „BMW X4“ bus labai artimas modeliui „BMW X3“, tačiau jo stogo linija primins didžiulį „BMW X6“. (nuotr. Gamintojo)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų