REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Barcelona“ brangiai sumokėjo už pergalę Karaliaus taurės rungtynėse su Pamplonos „Osasuna“.

REKLAMA
REKLAMA

Josepo Guardiolos auklėtiniai turnyro aštuntfinalyje bendru dviejų susitikimų rezultatu 6:1 eliminavo varžovus iš kovos dėl trofėjaus, tačiau ketvirtadienio mačą Reyno de Navarra stadione baigė be dviejų traumas patyrusių futbolininkų. Dabar Ispanijos čempionų sudėtyje liko tik 15 sveikų žaidėjų.

REKLAMA

Jau pačioje dvikovos su „Osasuna“ pradžioje, 14-ąją minutę, „Barcelona“ treneris buvo priverstas atlikti keitimą, kai tęsti rungtynių nebegalėjo gynėjas Andreu Fontas. 22 metų futbolininkas susidūrė su varžovu ir aikštę paliko ant medikų neštuvų. Futbolininkas iš karto buvo nugabentas į Pamplonos ligoninę, o netrukus „Barcos“ stovyklą pasiekė pačios blogiausios žinios - gynėjui trūko dešiniojo kelio kryžminiai raiščiai.

REKLAMA
REKLAMA

Iš ligoninės A. Fontas išvyko specialiu vežimėliu. Pranešama, kad Barselonoje futbolininkui bus atlikta operacija. Katalonijos klubo medikai neprognozuoja, kiek negalės rungtyniauti A. Fontas, tačiau beveik neabejojama, jog šis sezonas jaunam futbolininkui jau baigėsi.

Antrajame kėlinyje mačo tęsti nebegalėjo puolėjas Pedro Rodriguezas, kuris taip pat buvo pakeistas. Po rungtynių atlikus tyrimus paaiškėjo, kad futbolininkas rimtesnių sužeidimų išvengė - diagnozuotas tik pakinklinės sausgyslės patempimas. Vis tik „Barcelona“ medicinos tarnyba rekomendavo neleisti žaidėjo į aikštę mažiausiai 10 dienų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tai reiškia, kad P. Rodriguezas tikrai praleis Ispanijos čempionato rungtynes sekmadienį, kuriose „Barcelona“ namuose žais su Sevilijos „Real Betis“, bei pirmąsias Karaliaus taurės ketvirtfinalio rungtynes su Madrido „Real“.

Katalonijos ekipos strategui J. Guardiolai dabar teks spręsti nelengvą rebusą: artėja lemiamų kovų metas, o pagrindinės komandos sudėtyje teliko 15 žaidėjų.

Kryžminių kelio raiščių traumą toliau gydosi olandas Ibrahimas Afellay, po blauzdikaulio lūžio rungtyniauti negali puolėjas Davidas Villa, saugas Seydou Keita išvyko į Afrikos nacijų taurės turnyrą ir grįš tik vasario viduryje, o gynėjas Maxwellas šią savaitę už 4 milijonus eurų buvo parduotas „Paris Saint Germain“ ekipai.

Ispanijos žiniasklaida pastaruoju metu skelbia, jog „Barcelona“ akiratyje atsidūrė „Valencia“ gynėjas Jordi Alba, tačiau abu klubai kol kas jokios oficialios informacijos neteikia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų