REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Neblaivaus vairuotojo sukeltoje avarijoje Trakuose nukentėjo penki žmonės, tarp jų keletas Trakų rajono policijos pareigūnų.

REKLAMA
REKLAMA

Policijos departamento duomenimis, avarija įvyko penktadienį apie 21 val. Vilniaus gatvėje.

Automobilis „Audi 80“, vairuojamas neblaivaus (1,96 promilės alkoholio) V. P. (gimęs 1985 m.), atsitrenkęs į šaligatvį išvažiavo į priešingą eismo juostą ir susidūrė su priešpriešiais važiavusiu nuosavu automobiliu „Renault Clio“, kurį vairavo ne tarnybos metu neuniformuota blaivi Trakų rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus tyrėja J. Ž. (gimusi 1962 m.).

REKLAMA

Eismo įvykio metu sužaloti automobilio „Renault Clio“ vairuotoja ir kartu važiavę ne tarnybos metu neuniformuoti Trakų rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus specialistas A. B. (gimęs 1960 m.), Organizacinio skyriaus specialistė J. B. (gimusi 1962 m.), Kriminalinės policijos skyriaus vyresnysis tyrėjas D. G. (gimęs 1974 m.) bei S. B. (gimusi 1951 m.). Pastaroji moteris dėl stuburo traumos paguldyta į Trakų ligoninę, o D. G dėl galvos traumos paguldytas į Vilniaus ligoninę.

Kiti trys nukentėjusieji suteikus medicinos pagalbą gydomi ambulatoriškai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų