REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Felipe Massa tiki, jog šiame sezone jam pavyks atgauti savo ankstesnę formą ir grįžti į pergalių kelią.

REKLAMA
REKLAMA

Paskutiniuosius du sezonus brazilas trasoje atrodė gana silpnai – jis nesugebėjo pelnyti nei vienos pergalės ir smarkiai nusileido savo komandos draugui Fernandui Alonso. „Ferrari“ vadovybė anksčiau yra sakiusi, jog šie metai Massai yra lemtingi, jei jis nesugebės įrodyti, kad yra vertas vietos „Ferrari“ ekipoje, bus atsisakyta jo paslaugų.

REKLAMA

Tai puikiai suprantantis brazilas teigė, jog nors ir jaučia spaudimą, tačiau yra motyvuotas ir pasiryžęs vėl kovoti tarp lyderių ir netgi tapti čempionu.

Felipe Massa, „Ferrari“: „Noriu būti konkurencingas. Tikiuosi, kad galėsiu džiaugtis sezonu, kuriame manęs nekamuos nesėkmės, kas dažnai atsitikdavo praeitame sezone, kai lenktynių pabaigoje turėjau tenkintis su gerokai mažiau taškų, nei buvau vertas.

Be abejo, visą laiką jaučiu spaudimą, tai tiesa. Atstovaudamas tokiai ekipai kaip „Ferrari“ tu visada jausi spaudimą. Mano tikslas yra laimėti kuo daugiau etapų ir kovoti dėl čempiono titulo, ką dažnai darydavau praeityje.“

REKLAMA
REKLAMA

Brazilo įsitikinimu, jei ekipa suteiks jo vairavimo stiliui tinkantį bolidą, jis ne tik galės pasipriešinti savo komandos draugui, tačiau ir jį įveikti.

Felipe Massa, „Ferrari“: „Esu tikras, kad galiu kovoti prieš Fernandą. Ir ne tik parodyti tokį patį laiką, kaip ir jis, tačiau geresnį, tai yra būti greitesnis už jį.

Massos nuomone, labai svarbu yra konkurencingai pradėti sezoną ir dėl pergalių kovoti jau nuo pirmojo etapo. Kitaip bus sunku parodyti gerus rezultatus, o tuo pačiu ir išsaugoti vietą komandoje.

Felipe Massa, „Ferrari“: „Mąstau apie čempiono titulą, taigi turime turėti konkurencingą bolidą nuo pat pradžių. Jei per penkis ar šešis etapus neparodysi norimų rezultatų, bus labai sunku atsigauti.

Kalbant apie mane, sezono pradžia, pirma sezono dalis neabejotinai bus svarbesnė mano ateičiai, nei antroji dalis. Bet tai nieko naujo.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų