REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Legendinis Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) krepšininkas Scottie Pippenas tęsia populiarią, tačiau labai jautrią temą. Tiesa, anksčiau lyginęs geriausiu žaidėju istorijoje laikomą Michaelą Jordaną su LeBronu Jamesu, dabar amerikietis rado jo panašumų su Kobe Bryantu.

REKLAMA
REKLAMA

Apie pasikeitusį krepšinį mintis reiškęs karjerą baigęs S.Pippenas, paklaustas, ar K.Bryantas panašus į M.Jordaną, davė teigiamą atsakymą.

REKLAMA

„Manau, kad daugeliui žmonių Kobe primena Jordaną. Bryantas turi daug panašumų su Michaelu. Jis turi Jordano charizmą: Kobe vaikšto, šneka ir žaidžia tokiu stiliumi kaip Jordanas“, - savo nuomonę išreiškė S.Pippenas.

Lygindamas krepšinį praeityje su dabartimi, S.Pippenas išskyrė fizinę kovą.

„Žaidėjai buvo kur kas fiziškai kietesni - pražangos buvo grubesnės, laisvas “koridorius„ link krepšio būdavo tarsi didžiausia sėkmė. Leisti laisvai prasiveržti link krepšio anksčiau buvo nuodėmė. Geriau jau prasižengti ir duoti priešininkui mesti baudas. Visa tai sukūrė “Pistons„ klubas. Tai tapo čempioniškos komandos antspaudu“, - teigė amerikietis.

S.Pippenas taip pat pažymėjo, kad teisėjai leisdavo žaisti kur kas kiečiau ir į grubų žaidimą nebūdavo reaguojama taip emocingai, kaip šiais laikais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų