REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jūsų laukia išsvajotoji kelionė į šiltuosius kraštus, tačiau nerimaujate, kokiame viešbutyje teks gyventi? Prieš rezervuodami vietą jame, būtinai turėtumėte šį tą žinoti.

REKLAMA
REKLAMA

Laisvalaikis prie jūros

Jei kelionės metu planuojate didžiąją laiko dalį praleisti paplūdimyje, besimėgaudami saulės spinduliais ir sūria jūra, jums reikėtų rinktis viešbutį ant jūros kranto. Gali būti, kad tokios vilos kainuos brangiau, nei įprasti viešbučiai, tačiau geriau sumokėti šiek tiek daugiau ir pro langą matyti jūrą, nei kas dieną keliauti link ošiančios gražuolės daugiau nei dešimt kilometrų.

REKLAMA

Kelionė su vaikais

Jei keliaujate ilsėtis su vaikais, būtinai pasidomėkite, ar jūsų išsirinktame viešbutyje laukiami svečiai su vaikais. Taip pat patartina pasidomėti valgiaraščiu. Gali būti, kad siūlomas viešbučio maistas bus netinkamas jūsų mažyliui. Dar vienas svarbus akcentas – žaidimų aikštelės vaikams. Vienas malonumas tėvams mėgautis saule, jei vaikai užsiėmę žaidžia žaidimų aikštelėje. Labai svarbu, kad viešbutyje būtų žmonės, kurie rūpintųsi jūsų vaikais ir prižiūrėtų juos žaidžiančius.

REKLAMA
REKLAMA

Darbo kelionė

Jei į svečią šalį važiuojate darbo reikalais, reikėtų rinktis viešbutį pačiame miesto centre. Labai svarbu, kad reikiamas vietas pasiektumėte greitai ir saugiai, todėl miesto vidurys, kuriame nėra problemų dėl susisiekimo – puikus pasirinkimas.

Ką reiškia ženklinimai viešbučiuose?

RO - be maitinimo;

BB - pusryčiai;

HB - pusryčiai ir vakarienė;

FB - pusryčiai, pietūs ir vakarienė;

AI - viskas įskaičiuota;

HCAI - visiškai visos viešbučio paslaugos – nemokamos;

Dažniausiai pusryčiai, pietūs ir vakarienė būna patiekiami švediško stalo tipu. Gali būti, kad už gėrimus reikės mokėti atskirai.

Gerda Zemenskaitė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų