REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienu geidžiamiausių aktorių šiuo metu tituluojamas Ryanas Goslingas jau nuo sausio 20-osios Lietuvos kino teatruose pasirodys intriguojančioje juostoje „Purvini žaidimai“. Už vaidmenį šiame filme aktorius per artėjantį sekmadienį vyksiančius „Auksinio gaublio“ apdovanojimus pretenduoja tapti geriausiu dramos aktoriumi. Nors likimas lėmė taip, visai nedaug trūko, kad šiandien R.Goslingas keliautų ne į kino, o į muzikinius apdovanojimus...

REKLAMA
REKLAMA

Ryanas Goslingas filme „Purvini žaidimai“ (nuotr. „Acme Film“ arhyvo)Ryanas Goslingas filme „Purvini žaidimai“ (nuotr. „Acme Film“ arhyvo)

31-erių kino žvaigždė žavi pasaulio moteris puikiu aktoriaus talentu, natūralumu, humoro jausmu ir žvilgsniu, priverčiančiu virpėti širdį. Tad nenuostabu, kad jo kerams pasidavė dabartinė mylimoji – daugelio vyrų žavesio objektas, aktorė Eva Mendes. Naujajame filme „Purvini žaidimai“ romantiškųjų filmų „Užrašų knygelė“, „Kvaila, beprotiška meilė“ bei dramos „Pusė Nelsono“ žvaigždė R.Goslingas pasipuoš kostiumu – jis taps pagrindiniu asmeniu, ant kurio pečių guls atsakomybė už kandidato į JAV prezidentus reputaciją.

REKLAMA

Galėjo tapti popžvaigžde

Žvelgiant į žavų, bet santūrų kanadietį, retas galėtų pagalvoti, kad R.Goslingo gyvenimas galėjo susiklostyti visai kitaip ir šiandien jis būtų viena popscenos pažibų. Aktorius karjerą pramogų pasaulyje pradėjo kaip dainininkas – dar būdamas vaikas kartu su vyresne seserimi Mandi jis pasirodydavo talentų konkursuose.

Ryanas Goslingas filme „Purvini žaidimai“ (nuotr. „Acme Film“ arhyvo)Ryanas Goslingas filme „Purvini žaidimai“ (nuotr. „Acme Film“ arhyvo)

1993-ųjų sausį R.Goslingas sudalyvavo Kanadoje, Monrealyje, vykusioje atrankoje į televizijos serialą „The Mickey Mouse Club“ ir nurungęs 17 tūkst. kitų pretendentų gavo vietą šou. Kai aktorius filmavosi šiame seriale, jis buvo vienintelis iš filmavimo grupės negyvenęs specialiame komplekse. R.Goslingas su mama ir seserimi gyveno netoliese esančioje namelių su priekabomis aikštelėje, paauglys buvo vienintelis šeimos pajamų šaltinis. Aktoriaus tėvai išsiskyrė kai jis buvo vaikas.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo metu kai vaidino seriale „The Mickey Mouse Club“, R.Goslingui teko kurį laiką pagyventi su kartu vaidinusiu Justinu Timberlake'u ir jo šeima. Pastarasis vėliau pasirinko dainininko duoną.

Į šou industriją patekęs dėl savo gero balso, aktorius galėjo siekti dainininko karjeros. Muzikantas, šokėjas ir grupės „Backstreet Boys“ narys Alexanderis Jamesas McLeanas kvietė sudalyvauti perklausoje ir prisijungti prie jo grupės. R.Goslingo popatlikėjo kelias nesudomino, bet muzikos jis nepamiršo – aktorius su bičiuliu Zachu Shieldsu sukūrė grupę, kurią pavadino „Dead Man's Bones“. Neseniai R.Goslingas užsiminė, kad jie ketina išleisti naują muzikinį albumą. Aktorius moka ne tik dainuoti, bet ir puikiai groja pianinu bei gitara.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dar pora įdomių faktų – pirmąsyk televizijos pokalbių šou R.Goslingas pasirodė tik 2007-aisiais, sutikęs su Ellen DeGeneres kvietimu, nors išgarsėjo gerokai anksčiau.  Jo mėgstamiausias maistas – kepti kalmarai, o vidurinėje mokykloje aktoriaus pravardė buvo „Vargas“ (angl. „Trouble“). Kaip aiškino pats R.Goslingas, taip jį vadino dėl nuolatinių peštynių. „Vis išsirinkdavau kokį kietą vaikiną, nes jie patiko merginoms. Maniau, kad jei tokį sumušiu, aš joms patiksiu, bet taip ir nesuveikė“, – sakė buvęs peštukas.

Lietuvos kino teatrus filmas „Purvini žaidimai“ su žaviuoju R.Goslingu pasieks sausio 20-ąją.

Filmo „Purvini žaidimai“ anonsas:


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų