REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Būčiau nebloga policininkė – visi vyrai man patruliuojant puola į ašaras arba atsiprašinėja“, – kalbėjo garsaus muzikos prodiuserio Deivydo Zvonkaus mylimoji Katažina Nemycko po ilgos dienos patruliavimo su Vilniaus rajono pareigūnais.

REKLAMA
REKLAMA

Išgirdusi pirmąjį TV3 laidos „Žvaigždė policininkas“ ekipažo iškvietimą „Konfliktas tarp vyro ir žmonos“, Katažina kaip tikra pareigūnė ėmėsi iniciatyvos kuo skubiau išsiaiškinti įvykio aplinkybes.

REKLAMA

„Šiandien mano vyro gimtadienis, jis švęsdamas truputį per daug išgėrė ir puolė mane stumdyti“, – situaciją žvaigždei ir pareigūnams aiškino nukentėjusioji. Tuo tarpu sukaktuvininkas ramiausiai atsigulė į lovą ir saldžiai užmigo, bet atvykusių pareigūnų ir greitai startuosiančio projekto „Chorų karai“ generolės Katažinos balsai prikėlė snaudžiantį smurtautoją.

„Kokią turite teisę kelti ranką prieš savo žmoną? Atrodo, protingas žmogus esate, suaugęs, gražų namą pasistatėte, tai kodėl taip negražiai elgiatės? Galėtumėte laimingai gyventi su šeima“, – vyriškį protino dainininkė.

REKLAMA
REKLAMA

„O, žvaigždė policininkė pas mane atvažiavo! Aš labai gerbiu policijos pareigūnus. Niekada jiems nemeluoju – negerai čia viskas išėjo, negerai pasielgiau“, – teisinosi įvykio kaltininkas.

Vyriškis atidžiai rinkosi kokias kojines mautis, batus autis ir striukę vilktis išvykstant su pareigūnais – juk važiuoja ne bet kur – į komisariatą! Kelionėje K. Nemycko toliau auklėjo vyriškį, kol šis neištvėręs pravirko.

„Norėtųsi tikėti, kad tavo ašaros ne veltui liejasi ir čia bus pirmas ir paskutinis kartas, kai mes važiuojame pas tave“, – kalbėjo žvaigždė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kitas D. Zvonkaus mylimosios sulaikytas vyriškis – agresyvus vairuotojas, nepanoręs paklusti teisėtiems pareigūnų veiksmams. „Mes čia su jumis nežaisime, greitai sėdate į automobilį!“ –griežtai tarė vienam vakarui policininke tapusi „Chorų karų“ generolė Katažina. Tuo tarpu pareigūnams teko panaudoti net ašarines dujas!

„Kai buvau jaunesnė, svajojau tapti policininke. Šiandien ta svajonė virto tikrove ir aš dėl to labai džiaugiuosi. Policijos pareigūnų darbas – labai įdomus, bet kartu reikalaujantis didžiulės ištvermės!“ – po filmavimo prisipažino dainininkė.

Smurtautojai ir kiti nusikaltėliai, raudantys krokodilo ašaromis, adrenalinas ir kvapą gniaužiantys Lietuvos žvaigždžių nuotykiai – jau rytoj laidoje „Žvaigždė policininkas“ 20.30 val. per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų