REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jonas su Irena susipažino radęs jos skelbimą pažinčių puslapiuose laikraštyje. Jau pirmojo skambučio metu Irena Joną perspėjo: „Tu tik neišsigąsk, bet aš dirbu policijoj“. Naujosios draugės darbovietė Jono neišgąsdino. Labiau jį išgąsdino juos skiriantis 100 kilometrų atstumas, tačiau žavingai kalbanti moteris išprovokavo Joną pirmam susitikimui. Vėliau susižavėjusiam vyrui atstumas jau nebuvo problema.

REKLAMA
REKLAMA

Per beveik pusmetį trukusį poros bendravimą, Jonas negailėjo moteriai dovanų, kartą net paskolino daugiau nei 600 Lt balkono remontui, tačiau pradėjo įtarinėti, jog ji – neištikima. Pradėjusi meluoti mylimajam, neteko jo pasitikėjimo ir vyras pareiškė – viskas, tokios moters jam nereikia.

Tačiau tam, kad galėtų nutraukti visus saitus, Jonas norėjo atgauti skolą. Deja, Irena net nesiruošė grąžinti skolos ir nepasidavė jokiems buvusio mylimojo įkalbinėjimams – nei gražiems, nei piktiems. Tačiau Jonas nepasidavė. Jis nusipirko diktofoną ir išprovokavo Ireną prisipažinti, kad ši jam skolinga. Surinkęs pakankamai skolos įrodymų, apgautas vyras kreipėsi pagalbos į televizijos laidą „24 valandos". Negi eisi skųstis į policiją, kurioje dirba buvusi draugė?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų