REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Laba diena, turėjau daug pinigų, išlaikiau šeimą, bet skyriau per mažai dėmesio. Daugiau skyriau dėmesio sau. Dabar situacija pasikeitė: teismai, kitos procedūros, pinigų trūkumas.

REKLAMA
REKLAMA

Mūsų vaikams 18 ir 23 metai, jiems reikia paramos. Susirgau depresija, jaučiuosi tarsi užburtame rate. Nesu jaunas, man 50 metų. Kaip susitvarkyti gyvenimą?

REKLAMA

Atsako šeimos psichologė Giedrė Gutautė-Klimienė

Jūsų dabartinės būsenos priežastys ir jos sprendimo galimybės slypi jūsų patirties kloduose. Panašu, kad jūsų dabartinė būsena velka paskui save ilgos patirties pynę, kurią svarbu būtų išsiaiškinti ir tinkamai išpinti. Tikriausiai jus slegia įvairūs susikaupę užslopinti jausmai, tokie, kaip kaltės jausmas prieš vaikus, nusivylimas savimi ir panašūs.

Jūsų situacijai išspręsti tikriausiai prireiks nemažai laiko, vistik tai, ką išgyvenate dabar, susikaupė ne per vienerius metus. Susitvarkyti šioje situacijoje jums gali padėti savo užslopintų jausmų išsiaiškinimas, priėmimas ir naujų perspektyvų suradimas.

Svarbu būtų nepabijoti kreiptis rimtesnės specialistų pagalbos, nes jūsų atveju, panašu, jog tai yra būtina. Nemokamą psichologo pagalbą galite gauti savo poliklinikoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų