REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį pavasarį dizaino studija „Pininfarina“ ruošiasi visus nustebinti efektingu koncepciniu automobiliu – į Ženevos automobilių parodą italai atveš sportišką sedaną „Cambiano“. Savo „Facebook“ socialinio tinklo puslapyje italai išviešino pirmą šio automobilio fotografiją, kurioje matomas priekinės automobilio dalies fragmentas.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip teigia „Pininfarina“ atstovai, pavadinimas „Cambiano“ yra duoklė Cambiano miestui, kuriame įsikūrusi pagrindinė „Pininfarina“ būstinė. Tokia garbė šiam konceptui suteikta ne be reikalo – tai bus jubiliejinis automobilis, nes šiais metais sukanka 30 metų nuo dizaino centro Cambiano mieste įsteigimo. Na o prieš dešimtį metų tame pačiame mieste buvo atidarytas ir konstruktorių biuras.

REKLAMA

Todėl, cituojant „Pininfarina“ bosus, „koncepcinis automobilis demonstruos visą kompanijos stilistų ir inžinierių sukauptą patirtį“. Teigiama, kad automobilis bus aprūpintas ekologiška jėgaine ( jokių užuominų koks tai bus variklis dar nėra), ekologiškos medžiagos bus naudojamos ir automobilio salono apdailoje.

„Pininfarina“ ruošiasi visus nustebinti efektingu koncepciniu automobiliu – į Ženevos automobilių parodą italai atveš sportišką sedaną „Cambiano“. (nuotr. Gamintojo)„Pininfarina“ ruošiasi visus nustebinti efektingu koncepciniu automobiliu – į Ženevos automobilių parodą italai atveš sportišką sedaną „Cambiano“. (nuotr. Gamintojo)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų