REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Sėkminga diena profesiniams reikalams – atsiras galimybė pasiekti ryškių pergalių, tuo pačiu išspręsti ir finansines problemas. Nerizikuokite, veikite pagal taisykles. Atsiras daug naujų idėjų, apžavėsite kitus savo žavesiu.

Avinas. Sėkminga diena profesiniams reikalams – atsiras galimybė pasiekti ryškių pergalių, tuo pačiu išspręsti ir finansines problemas. Nerizikuokite, veikite pagal taisykles. Atsiras daug naujų idėjų, apžavėsite kitus savo žavesiu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Būsite kritiškai nusiteikę prieš aplinkinius ir reikalausite iš jų per daug. Tiesa, ir savo atžvilgiu nenuolaidžiausite. Didelė tikimybė konfliktų su artimaisiais – pasirūpinkite tais, kurie šalia. Gyvybinis potencialas gana žemas, tad neišvengsite pervargimų.

REKLAMA

Dvyniai. Būkite atsargūs, nes šią dieną didelė traumų ir pavojingų situacijų tikimybė. Tačiau būkite aktyvūs ir apginkite savo interesus, savo požiūrį. Puiki diena bendravimui su vaikais. Venkite užsiėmimų, kurie kenktų jūsų organizmui.

Vėžys. Kai kam ši diena sunki: netikėta naujiena ar nemalonus susitikimas iššauks stresą ar netgi ligą. Galima ir romantinė pažintis ar pramoga, kuris nors ir netruks ilgai, tačiau bus labai intymi. Saugokitės nusivylimų, kai išrinktasis nepateisins jūsų lūkesčių.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Įveiksite daugelį nemalonumų, jei nerizikuosite neapgalvotuose reikaluose. Be reikalo iššvaistysite jėgas, jei nepatikrinsite aplinkybių. Daugiau dėmesio skirkite mylimam žmogui – taip nukreipsite visą energiją šalin nuo problemų.

Mergelė. Sudėtinga diena, tačiau sėkminga. Harmonija ir meilė, karaliaujančios namuose, darys įtaką visoms gyvenimo sritims. Pasitikėjimas savimi ir aplinkinių palaikymas leis jums priimti teisingus sprendimus, kurie turės įtakos ir ateičiai.

Svarstyklės. Sėkminga diena, kai nereikia rūpintis nuotaikų kaita, nesėkmėmis ar nepalankiomis aplinkybėmis. Svarbiausiai – nerizikuokite ir pasikliaukite tik savo intuicija, kuri jūsų nepaves. Palanki diena romantiniams susitikimams, santykių stiprinimui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas. Neteikite šiai dienai per daug vilčių. Net ir pačios palankiausios aplinkybės nesuteiks jums progos „sublizgėti“ profesinėmis savybėmis. O sukliudys jūsų noras pasiekti kuo daugiau. Nekeiskite darbo vietos ar ieškoti papildomo uždarbio.

Šaulys. Būkite labai atsargūs spręsdami finansines ir profesines problemas. Sumažinkite savo dalykinį aktyvumą, jei norite išvengti materialinių nuostolių. Pirkiniai nebus sėkmingi, ypač jei jūs vadovausitės savo skoniu.

Ožiaragis. Negalima būtų pasakyti, kad ši diena lengva ir maloni – greičiau sulauksite rimtų išbandymų. Tačiau, nepaisant šių kliūčių, vis tiek sugebėsite pasiekti pergalių. Ilgai laukti nereikės – jūsų protingi norai bus įgyvendinti.

REKLAMA

Vandenis. Šiandien laukia emociškai įtempta diena, kuri susijusi su poreikiu atlikti visus rimtus darbus ir imtis atsakomybės. Galimos klaidos tiek profesinėje sferoje, tiek ir santykiuose su mylimu žmogumi. Nepasitikėkite savo intuicija, nors ir į aplinkinių patarimus reaguokite kritiškai.

Žuvys. Būkite rimti ir taip pat žvelkite į bet kokias iškilusias problemas. Teks padaryti rimtą sprendimą, nuo kurio priklausys ir jūsų tolimesnis gyvenimas. Santykiai su aplinkiniais gali sukelti sunkumų, o supratimo nesitikėkite net ir iš tų žmonių, kuriuos gerai pažįstate.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų