REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Viena stipriausių Lietuvos futbolo komandų – į sostinę grįžusi Vilniaus miesto futbolo draugija „Žalgiris“ pradeda burti sirgalių būrį – „Žalgirio šeimą“, kurios nariu taps kiekvienas, įsigijęs abonementus į artėjančio 2012-ųjų metų sezono „Žalgirio“ varžybas. Prekyba abonementais prasidėjo šiandien - sausio 10 dieną, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

„Prekyba abonementais į komandos varžybas – tai pirmasis žingsnis kuriant ir buriant „Žalgirio šeimą“, kuri atspindėtų bendruomeninio futbolo klubo filosofiją. Esame sau išsikėlę tikslą suburti kuo didesnę bendruomenę, kuriai duotume daugiau nei futbolą. Norime kartu su sirgaliais, kaip su šeima, žengti pergalių link ir kurti stiprias futbolo tradicijas Lietuvoje“, – sako VMFD „Žalgiris“ direktorė Vilma Venslovaitienė.

REKLAMA

Abonementų savininkai galės nemokamai lankytis Lietuvos A lygos čempionato, LFF taurės bei draugiškose VMFD „Žalgiris“ rungtynėse. Europos taurės  turnyro rungtynių bilietams „Žalgirio šeimos“ nariai gaus nuolaidas.

„Žalgirio šeimos“ nariams sezono metu bus pasiūlyta ir daug kitų nuolaidų – atributikai, skirtingoms paslaugoms, prekėms. Jos bus skelbiamos oficialiame VMFD „Žalgiris“ tinklapyje ir Facebook puslapyje. VMFD dalininkė – Vilniaus miesto savivaldybė – nori, kad „Žalgirio šeima“ taptų socialiniu reiškiniu, kuris vienytų visus vilniečius.

REKLAMA
REKLAMA

„Vilniaus miesto savivaldybė, tapdama VMFD „Žalgiris“ dalininke, siekia, kad „Žalgiris“ vienytų  vilniečius, burtų  į sveikai gyvenančią bendruomenę. Mūsų tikslas – sukurti tokią futbolo draugiją, kuri būtų orientuota ne tik į sportinius, bet ir socialinius tikslus, todėl šūkis –  „Žalgiris – daugiau nei futbolas“ puikiai atspindi visus su šia idėja susijusius planus“, – sako Vilniau miesto meras Artūras Zuokas.

Abonementų prekybos staigmena taps naujas automobilis „KIA Rio“, kuris per paskutines VMFD „Žalgiris“ komandos namų sezono rungtynes, planuojamas lapkričio mėnesį, atiteks vienam iš „Žalgirio šeimos“ narių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasak VMFD „Žalgiris“ direktorės, šiemet permainų savo viduje ėmęsis klubas bando atgaivinti seną tradiciją, kai „Žalgirio“ sirgaliai turėdavo galimybę iš stadiono išvažiuoti nauju automobiliu. „Norime suteikti sirgaliams ir žiūrovams papildomą intrigą, laukiant sezono pabaigos ir galvojant, kuris iš jų bus laimingasis nusipirkęs naują automobilį už abonemento kainą“, – šypsosi V. Venslovaitienė ir labai džiaugiasi, kad ši idėja sudomino UAB „KIA Auto“.

„Tapti VMFD „Žalgiris“ partneriu mus paskatino galimybė prisidėti prie bendruomeninio klubo augimo. Mes atstovaujame „KIA Motors“ korporaciją, kuri didelį dėmesį skiria sportui. 2012-ieji bus „KIA Motors“ futbolo metai – koncernas yra vienas pagrindinių šią vasarą vyksiančio Europos futbolo čempionato rėmėjų, todėl mielai sutikome prisidėti prie „futbolizacijos“ judėjimo Vilniuje. „Žalgirio“ šeima sparčiai auga, todėl džiugu dalyvauti sportą ir bendruomenės būrimą skatinančiuose projektuose“, – teigia „KIA Auto“ direktorius Gintaras Kaukėnas.

REKLAMA

Išankstinės prekybos metu VMFD „Žalgirio“ abonemento kaina nuo 99 litų (taikomi papildomi mokesčiai). Už šią kainą abonementus bus galima įsigyti iki vasario 1 d., vėliau abonementų kainos palaipsniui kils. Iš viso planuojama parduoti 1000 abonementų. Abonementus platina pirmaujanti šalyje bilietų platinimo bendrovė „Tiketa“.

„Visame pasaulyje sporto šakų lyderis futbolas tampa vis populiaresnis Lietuvoje, kuriasi stiprios sirgalių bendruomenės ir futbolo tradicijos. Pastebime, kad vis daugiau sporto aistruolių pageidauja turėti abonementus, nes lankosi kone visose savo mylimos komandos varžybose. Įsigytas abonementas ne tik apsimoka finansiškai, bet ir garantuoja vietą stadione. Be to, nereikia prieš kiekvienas varžybas sukti galvos dėl bilieto įsigijimo“, – vardina „Tiketos“ pardavimų vadovė Dovilė Lukavičiūtė bei ragina futbolo sirgalius nedvejoti, nes visuomet išlošia pirmieji – abonementų kainos prekybos pradžioje mažiausios.

REKLAMA

2011-aisiais iškovojusi LFF A lygos vicečempionės titulą VMFD „Žalgiris“ komanda su nauju ambicingu treneriu Damiru Petravičiumi priešakyje jau pradėjo pasiruošimą ateinančiam sezonui. Treniruočių ciklas truks net 9 savaites, todėl jau pirmose sezono varžybose tikimasi pamatyti gražų, sustyguotą ir pergalingą žaidimą. Šį sezoną komanda atstovaus sostinę UEFA Europa lygoje, dėl aukščiausių titulų kovos LFF A lygos čempionate ir LFF taurės turnyre.

TAIP PAT SKAITYKITE:

„Žalgirio“ strategas D. Petravičius: bus daug pergalių

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų