REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žodžio kišenėje neieškančiam bene garsiausios pasaulyje laidos apie automobilius „Top Gear“ vedėjui Džeremiui Klarksonui dėmesio netrūksta – kategoriška britų apžvalgininko nuomonė oficialiame Londone dažnai sukelia didžiules viešų diskusijų audras, bet šią savaitę kalbų kilti turėtų dėl „Top Gear“ veido uždirbtų pinigų. Britų laikraštis „The Thelegraph“ paskelbė, kiek praėjusiais metais iš šalies nacionalinio transliuotojo BBC uždirbo Dž. Klarksonas.

REKLAMA
REKLAMA

„The Thelegrapg“ paskelbė, kad darbas nacionalinio šalies transliuotojo laidoje „Top Gear“ Dž. Klarksonui praėjusiais metais atnešė net 2,14 mln. svarų pelno. Tiesa, tai ne tik honoraras. Ženklią garsaus žurnalisto pajamų dalį sudaro pelno dalis gaunama išnaudojant „Top Gear“ prekinį ženklą, t.y., iš DVD pardavimų ir „Top Gear“ transliacijų 198 pasaulio šalyse.

Tai, kad Dž. Klarksonas britų valstybinei televizijai kainuoja gana didelius pinigus, pastarosios vadovų pernelyg nejaudina. BBC vadovas Chrisas Patenas kartą net pabrėžė, kad Dž Klarksonas yra ne tik laidų vedėjas ar persona, bet ir „britų kultūros vertybė, kurią BBC eksportuoja į daugelį pasaulio šalių“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų