REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aktorė Uma Thurman naujame filme „Mielas draugas“ vaidinanti kartu su merginų numylėtiniu Robertu Pattinsonu, kolegai negaili pagyrų, tačiau tikina neesanti kultinės „Saulėlydžio“ sagos gerbėja.

REKLAMA
REKLAMA

Intriguojančioje Gi de Mopasano romano „Mielas draugas“ ekranizacijoje R. Pattinsonas vaidina pagrindinį lengvabūdžio garbėtroškos Žoržo Diurua personažą, o Uma Thurman vieną jo meilužių.

REKLAMA

„Manęs nuolat klausinėja apie „Saulėlydžio“ filmus. Taip, Robertas išties yra labai išvaizdus vaikinas, tačiau realiame gyvenime jo oda tikrai nešvyti kaip deimantai, kaip tuose Drakulos filmuose, – pasakoja U. Thurman, prisipažinusi neesanti didelė „Saulėlydžio“ gerbėja, tačiau besižavinti R. Pattinsono talentu. – Jis labai disciplinuotas, atsakingas, rimtas ir ambicingas aktorius.“

Jau kurį laiką nekantriai laukiama drama „Mielas draugas“ pastatyta pagal žymųjį to paties pavadinimo Gi de Mopasano kūrinį. Vienas populiariausių prancūzų literatūros klasikos romanų iki šiol visą pasaulį keri savo šmaikštumu, prancūziška elegancija ir grakštumu.

REKLAMA
REKLAMA

Filmas pasakoja apie jauną nuotykių ieškotoją ir karjeristą Žoržą Diuruą, kuris patinka moterims, bet jo kišenei stinga pinigų, o savimeilei – šlovės. Supratęs savo žavesio kerų galią, jis nusprendžia naudodamasis meilužių įtaka ir pinigais, bet kokia kaina kuo greičiau pakilti socialiniais ir karjeros laiptais. Ir jam tai puikiai sekasi. Aukštuomenės numylėtinis negailestingai lipa per draugų galvas ir moterų lovas, tačiau kada nors visiems ir už viską tenka susimokėti.

Filmo „Mielas draugas“ premjera Lietuvos kino teatruose jau kovo 2 d.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų