REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Jų žvilgsniai jas išduoda... Bendravimas, paplonintas liežuvis, „falšas“, kurio jos pilnos“, - detales, iš kurių atpažįsta tik naudos ieškančias moteris, vardins aktorius Marius Jampolskis.

REKLAMA
REKLAMA

Šįvakar, pirmadienį, gyvenimo būdo laidoje „Nuo... iki...“ itin atviras 33-ejų scenos žvaigždės Mariaus Jampolskio interviu, kuriam jis pasikvies į savo ir širdies draugės namus. Vyras išduos ne tik tai, kokiomis moterimis žavisi, kodėl iširo jo santuoka, o vėliau ir draugystė su operos dainininke Onute Kolobovaite.

REKLAMA

„Klysta tie, kurie mano, kad mano populiarumas, ar kita moteris išardė santuoką. Su žmona daug dirbome, kad ją išsaugotume, tačiau mums nepavyko“, - pasakos aktorius. Aktorius atskleis ir savo bei naujos širdies draugės, 26-erių Renatos Uzialkaitės pažinties istoriją. „Pamačiau, priėjau, pasakiau, kad graži moteris, ir paprašiau telefono numerio. O ji atsakė, kad jei nepaskambinsiu sekančią dieną, pasikeis numerį“, - pažinties pradžią prisimins M. Jampolskis.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu jo draugė Renata pasakos, kad ją užkalbinusio garsaus aktoriaus iš pradžių nė neatpažino. „Jis priminė man tikrą kaimietį: avėjo kroksus, vilkėjo striukę iki kelių, ant galvos užsimaukšlinęs akis dengiančią kepurę. Tačiau elgėsi labai drąsiai ir pasitikėjo savimi“, - prisimins Renata.

Būtent dėl santykių su Renata aktorius yra šiuo metu vienas labiausiai geidžiamų pašnekovų. Mat vos prieš kelias dienas spaudoje pasirodė vyrams skirtas žurnalas, kurio viršelį papuošė itin atviros aktoriaus draugės nuotraukos. Viduje – dar daugiau intriguojančių nuotraukų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Suprantu erotiką ir ją vertinu. Žinojau, kad Renata nori nusifotografuoti, todėl neprieštaravau. Per savo gyvenimą jau išmokau nesisavinti žmonių“, - tikins M. Jampolskis.

Aktoriaus Mariaus Jampolskio interviu gyvenimo būdo laidoje „Nuo...  iki...“ jau šį vakarą, pirmadienį, 19.10 val. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų