REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sausio 8 d. apie 2 val. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Vilniaus aps. VPK) Patrulių rinktinės pareigūnai atvyko prie Vilniuje, Laisvės pr. ir P. Kavoliuko gatves jungiančio viaduko, nes buvo gavę pranešimą, kad nuo tilto ketina nušokti mergina.

REKLAMA
REKLAMA

Patruliai pastebėjo jau kitoje tilto turėklų pusėje stovinčią merginą, kuri, užkalbinta, tuojau pat įspėjo nesiartinti, nes šoksianti žemyn. Vienam pareigūnui pavyko atkreipti merginos dėmesį ir ji nepastebėjo kito, staigiai pribėgusio ir prispaudusio 1993 m. gimusią R. V. prie tilto turėklų. Iš jaunuolės burnos sklido stiprus alkoholio kvapas. Į įvykio vietą atvykusios GMP pagalbos neprireikė, mergina pristatyta į policijos komisariatą. Sausio 8 d. 19.10 val. į Naująją Vilnią, Parko g. išsiųstas patrulių ekipažas, sekdamas „karštais pėdsakais“ nustatė ir sulaikė ką tik vyriškį apiplėšusį R. D. (gimusį 1989 m.).

REKLAMA

Tą patį vakarą, 18.41 val. patruliuojantys pareigūnai gavo Vilniaus aps. VPK Operatyvaus valdymo skyriaus nurodymą vykti į Savanorių pr., kuriame du jaunuoliai buvo pastebėti apvagiantys šalia prekybos centro stovintį automobilį. Įtariamieji buvo pagal požymius atpažinti prie Konarskio g. gėlių turgavietės. Vienas jų metė turėtus daiktus ir bandė pabėgti per kitą turgaus išėjimą į Muitinės g., bet susidūrė su čia jau laukusiu pareigūnu ir buvo sulaikytas.

REKLAMA
REKLAMA

Kitas įtariamasis nė nebandė pasprukti. V. S. (gim. 1989 m.) ir A. S. (gim. 1988 m.) pristatyti į komisariatą. Sausio 7 d. apie 4.50 val. į pareigūnus kreipėsi A. S. (gimęs 1977 m.), kuris paaiškino, kad prieš 10 minučių Vilniuje, Ukmergės g., prie ūkininkų turgaus, po kilusio žodinio konflikto jį ėmė mušti 4 jaunuoliai. Bėgdamas nuo jų, A. S. pametė rankinę su 3100 Lt, asmens tapatybės kortele, vairuotojo pažymėjimu, banko mokėjimo kortele, mobiliojo ryšio telefonu „BlackBerry“.

Įtariamieji buvo pastebėti netoli nusikaltimo vietos. Vienas iš jaunuolių (T. S., gim. 1988 m.) pareigūnų akivaizdoje ant žemės išmetė „BlackBerry“, kitas – (V. J., gim. 1989 m.) – taip pat bandė atsikratyti mokėjimo kortelės ir popieriaus lapo su užrašytu kortelės PIN kodu. Sulaikyti ir kiti du įtariamieji – M. Z. (gim. 1988 m.) ir A. K. (gim. 1988 m.), nuo jų sklido alkoholio kvapas. Nukentėjusiojo rankinė rasta šiukšlių konteineryje, netoli konflikto vietos. Pinigų joje jau nebebuvo. Jaunuoliai pristatyti pasiaiškinti į policijos komisariatą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų