REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aktorės Michelle Williams atostogos vos nesibaigė tragedija – dviejų „Oskarų“ laureatės tik per plauką nepražudė pasibaidęs žirgas.

REKLAMA
REKLAMA

Atostogas aktorė su artimiausiais draugais praleido Meksikoje. Viena poilsiautojų pramogų buvo jodinėjimas žirgais kalnuotoje vietovėje. M. Williams iki tol manė esanti patyrusi jojikė, tad drąsiai sėdo žirgui ant nugaros, tačiau šis pasirodė esąs itin ūmaus charakterio. Netikėtai pasibaidęs gyvūnas tapo visai nebekontroliuojamas ir tik per laimingą atsitiktinumą vos nenugarmėjo žemyn nuo uolos.

REKLAMA

„Iš pradžių tikėjausi, kad tai bus smagus ir ramus pasijodinėjimas kalvose, apžiūrėsime vaizdingas vietoves, pafotografuosime, – pasakojo aktorė. – Tačiau iš tiesų viskas buvo kur kas rimčiau – gidas mums suorganizavo ekstremalų aštuonių valandų maršrutą kalnuose. Mano žirgas buvo labai pašėlęs, manau, kad jis turėjo savižudiškų minčių, nes jojo labai pavojingai, o sykį vos nenugarmėjome nuo uolos.“

Aktorė tikina, kad atsidūrusi prie uolos krašto ant nekontroliuojamo žirgo nugaros ji siaubingai išsigando, o prieš akis prabėgo visas gyvenimas: „Vėliau gidas patikino, kad nebūna žirgų savižudžių, tačiau nuo šiol su šiais gyvūnais būsiu kur kas atsargesnė.“

REKLAMA
REKLAMA

Netrukus M. Williams bus galima pamatyti filme „7 dienos ir naktys su Marilyn Monroe“, kur ji įkūnija legendinę Holivudo žvaigždę Marilyn Monroe. Už šį vaidmenį aktorei netgi prognozuojama „Oskaro“ nominacija „Geriausios aktorės“ kategorijoje.

Filmas „7 dienos ir naktys su Marilyn Monroe“ Lietuvos kino teatruose bus rodomas nuo sausio 20 dienos.

Lietuviškai titruotas filmo anonsas:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų