REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienį, sausio 8 d. įvyko pirmieji M.A.M.A. muzikos apdovanojimai. Didžiuliame, tūkstančius šalies muzikos ir pramogų verslo atstovų sutraukusiame renginyje pirmąjį kartą nebuvo apsieita be skandalo. Jo centre vėl atsidūrė Edigidijus Dragūnas, kuris pelnė tris apdovanojimus, bet ir vėl nesuvaldė liežuvio. Atsiimdamas geriausiai metų grupei „Sel“ skirtą statulėlę jis pareiškė, esą ją įteikusio Juozo Statkevičius reakcija į neištaigingą jo aprangą buvo „bl** na*** jis su stiliumi nedraugauja“.

REKLAMA
REKLAMA

Vienas iš M.A.M.A. iniciatorių Saulius Urbonavičius-Samas tokius E. Dragūno veiksmus apibūdino kaip nesuvokiančio savo veiksmų ir neturinčio kultūros žmogaus elgesį. „Jei žmogus negerbia aplinkinių, nėra apie ką kalbėti. Gaila, kad tai yra tiesioginis eteris ir negali užkimšti burnos. Tai yra jo asmeninės kultūros stoka ir ne tik to. Manau, kad dauguma muzikantų nėra tokie ir ta šventė buvo skirta būtent jiems“, ‒ sakė šou prodiuseris.

REKLAMA

„Reikia įžvelgti pirmiausia didžiausius gerus dalykus, o po to jau minėti tokius nesupratimus. Juk kas tai yra? Tai yra tiesiog ligos požymis – žmogus nevaldo savo liežuvio. Vadinasi, reikia kreiptis į gydytojus arba psichologus. Kuo dėti visi kiti – renginys ir su juo susiję žmonės? Tai tik jo asmeninė tragedija“, ‒ komentavo S. Urbonavičius.

Užkulisiuose sklandę kalbos apie tai, kad galbūt šį kartą E. Dragūnas perspėjo organizatorius apie savo veiksmus ir tai galėjo tapti renginio dalimi, anot S. Urbonavičiaus – visiškai absurdiškos. „Su žmogumi ilgą laiką tarėmės, kalbėjome. Jis žadėjo, kad viskas bus gerai, kad supranta, kaip viskas turi vykti, bet pasielgė taip, kaip pasielgė. Aš manau, kad Lietuva jau pripranta prie jo elgesio ‒ kad jisai savęs nevaldo“, – komentavo jis.

REKLAMA
REKLAMA

Sauliaus Urbonavičiaus teigimu, keiksmažodžiai neatspindi E. Dragūno požiūrio į pačius apdovanojimus. „Pažiūrėkite, kas vyksta muzikos apdovanojimuose visame pasaulyje – visur tie keiksmai lenda. Nusikeikia tai viena, tai kita grupė, tik kitur ten dažniausiai daro rokeriai, o ne pop dainininkai. Kiek yra pasaulyje apdovanojimų, tiek ir visokio plauko išsišokėlių“, ‒ kalbėjo S. Urbonavičius.

Lietuvos žiniasklaidoje, anot S. Urbonavičiaus, tokie atvejai visuomet labai sureikšminami. „Sureikšminami tokie dalykai, kurie visai neturėtų būti sureikšminami. Reikia pabrėžti tai, kad buvo graži ir didelė šventė, o ne vieną žodelį, kurį nesusivaldęs jaunuolis kažkam leptelėjo. Aš manau, kad tai mūsų tautos tragedija – iš mažo š***o padarome didelį, paskui visi išsitepame, voliojamės ir sakome „kaip čia š***s viskas“, ‒ apibendrino situaciją renginio organizatorius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Darbas tiesioginiame eteryje organizuojant tokio masto renginį anot prodiuserio buvo labai sudėtingas. „Tokio mąsto ir tokios gausos žmonių, technikos suvaldymas buvo iš tiesų labai sudėtingas. Manau, tai vienas iš sudėtingiausių renginių šalyje ir manau, kad beveik viskas pavyko, išskyrus vieną leptelėjimą, kurio mes negalėjome suvaldyti“, ‒ tvirtino S. Urbonavičius.

Publikos pageidavimai visgi yra svarbiausias faktorius renkant nominantus ir atlikėjus pasirodymams, todėl nepaisant nepagarbos publikai E. Dragūną muzikos apdovanojimuose greičiausiai išvysime ir ateinančiais metais. „Visi jam ploja. Dabar kiek pabars, o paskui ir vėl visi vaikščios į jo koncertus. Pažiūrėkite į analogiškus pavyzdžius užsienyje – girtaujantys ir kone į kalėjimus sėdantys atlikėjai grįžta į sceną ir vėl surenka pilnas sales“, ‒ pabrėžė S. Urbonavičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų