REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Šeštadienio vakarą tiesiogiai transliuoto projekto „Šok su manimi“ finalo metu televizijos ir salės žiūrovai turėjo unikalią galimybę pamatyti Vytauto Šapranausko ir Jurijaus Smorigino dvikovą.

REKLAMA
REKLAMA

„Šok su manimi“ scena trumpam tapo bokso ringu, į kurį buvo sukviesti visi konkurso finalininkai. Netikėtumų nestokojantis projektas ir šį kartą pažėrė staigmenų: į minėtąjį ringą įsiveržė skandalingu elgesiu pagarsėjęs komisijos narys J. Smoriginas. Apsimetęs, kad jį įžeidė V. Šapranausko išreikštas džiaugsmas, kad daugiau nebereikės šeštadienių leisti su „juračka“, kaip jau įprasta, ėmė garsiai reikšti savo nuomonę ir piktintis nežinia kuo.

REKLAMA

Gelbėdamas situaciją V. Šapranauskas viską pabandė nuleisti juokais – iškvietė J. Smoriginą dvikovai. Iš pradžių spyriojęsis skandalingasis komisijos pirmininkas pasidavė intrigai – vyrai žaidimo forma kumščiavosi, imitavo boksininkus, o J. Smoriginas „kovos“ įkarštyje netgi pademonstravo baleto judesių.

Vienas kito nevengiančių patraukti per dantį vyrų kova baigėsi prasiveržusiomis emocijomis – suspaudę vienas kitą glėbyje „kovotojai“ glėbesčiavosi, juokėsi, o pasirodymą vainikavo...bučiniu.

Po tokio emocingo ir judraus pasirodymo V. Šapranauskas dar ilgai negalėjo atgauti kvapo – sušilęs ir giliai kvėpuodamas kurį laiką sunkiai vedė laidą vis kartodamas, kad „juračka“ jį visiškai išsekino: „Smoriginas mane visai nuo kojų nuvarė, storas, bet judrus!“ – šmaikštavo jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų