REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Švietimo ir mokslo ministerija ir bendrovė Samsung Electronics Co., Ltd pasirašė susitarimą dėl bendradarbiavimo diegiant informacines komunikacines technologijas ugdymo procesui tobulinti.„Siekiame, kad Lietuvos mokyklos taptų globalaus mokymosi dalimi ir galėtų naudotis geriausiomis bei naudingiausiomis informacinėmis technologijomis, todėl džiaugiamės, kad ši bendradarbiavimo sutartis paskatins technologijų sklaidą mokymo procese, - sakė švietimo ir mokslo ministras Gintaras Steponavičius. - Kūrybiškas modernių informacinių komunikacinių technologijų panaudojimas mokyklose padeda siekti geresnių mokymo ir mokymosi rezultatų“.

REKLAMA
REKLAMA

Samsung Electronics Co., Ltd ekspertai su Švietimo ir mokslo ministerijos atstovais rengs programą „Ateities mokykla“, kurioje bus numatytos informacinių komunikacinių technologijų diegimo galimybės Lietuvos bendrojo ugdymo mokyklose, specializuoti mokymai mokytojams.

Bendradarbiavimo susitarimą pasirašė švietimo ir mokslo ministras Gintaras Steponavičius ir bendrovės Samsung Electronics Co., Ltd vyresnysis viceprezidentas Bumcoo Cho. Ministerija taip pat yra pasirašiusi bendradarbiavimo sutartis su informacinių technologijų kompanijomis „Microsoft“ ir „Intel“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų