REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasario mėnesį Kauno miesto taryba ketina tvirtinti 2012 metų savivaldybės biudžeto pajamų planą – pagrindinį dokumentą, pagal kurį savivaldybė rikiuos savo darbus. Kauno mero Andriaus Kupčinsko teigimu, pagrindas šiemetiniams planams įgyvendinti bus bendri tikslai, siekiai ir politinis sutarimas.

REKLAMA
REKLAMA

„Galime visus užtikrinti, kad Juodojo drakono metais Kauno miesto savivaldybės valdančiojoje koalicijoje vyraus stabilumas. Vasario mėnesį bus tvirtinamas miesto biudžetas. Šiuo metu koalicijos partneriai nustatinėja prioritetinius miesto darbus, kuriuos teks nuosekliai vykdyti iki kadencijos pabaigos“, – penktadienį savivaldybėje surengtoje spaudos konferencijoje sakė Kauno meras A. Kupčinskas.

REKLAMA

Konferenciją, kurioje aptarė pagrindinius metų darbus bei įvardino esminius miesto prioritetus, surengė valdančiosios koalicijos partneriai: Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai, socialdemokratai ir nepartiniai – partijų Tvarka ir teisingumas, „Jaunoji Lietuva“, Liberalų ir centro sąjungos atstovai.

Jungtinės socialdemokratų ir nepartinių frakcijos seniūnė Orinta Leiputė kaip svarbiausius iš šiemetinių projektų minėjo A. Juozapavičiaus prospekto ir Panemunės tilto rekonstrukciją.

REKLAMA
REKLAMA

Frakcijos Tvarka ir teisingumas atstovė Loreta Kekienė paneigė viešojoje erdvėje pasirodžiusius teiginius, neva Kauno tarybos valdančioji koalicija vietoj socialdemokratų ieško naujo partnerio. Anot jos, „valdančioji koalicija Kaune tikrai yra stabili ir pasiryžusi dirbti iki kadencijos pabaigos“.

Ne vieną kadenciją mero pavaduotojo pareigas einantis „Jaunosios Lietuvos“ lyderis Stanislovas Buškevičius pabrėžė, kad koalicija visada atvira racionaliems pasiūlymams.

„Kaunui būtų kur kas geriau, jei visi tarybos nariai pirmiausia rūpintųsi, kaip kuo geriau dirbti miesto labui, o ne stengtųsi bet kokiomis priemonėmis užimti tam tikrą neprastai apmokamą kėdę savivaldybėje“, – agentūrai ELTA po spaudos konferencijos sakė buvęs Kauno meras, Lietuvos centro ir liberalų sąjungos frakcijos miesto taryboje seniūnas Arvydas Garbaravičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų