REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

BTV laidoje „Gyvenimo spalvos“ komunikacijos specialistė, politologė Dainida Valsiūnaitė perspėja: nuo vyrų priklausančios moterys sunyksta kaip asmenybės. Kas nulėmė tokį jos požiūrį?

REKLAMA
REKLAMA

D. Valsiūnaitę galima būtų pavadinti mitų apie blondines, o ir šiaip moteris, griovėja. Ji įsitikinusi, kad moteriai negalima priklausyti nuo vyro. Antraip sunyksi kaip asmenybė. Tokia teorija. Egzotiškuose ir karštuose pasaulio kraštuose rinkimus stebėjusi derybininkė teigia, kad kiekvieną ginčą galima išspręsti susėdus prie derybų stalo. Ir visgi kartą, atsidūrus ties asmeniniu lemiamu posūkiu, jai pačiai nepadėjo jokie derybiniai įgūdžiai.

REKLAMA

Antra laidos istorija – parodanti kitą Lietuvos jaunimo pusę. Juk visiems ne kartą yra tekę išgirsti apie jį daug piktų žodžių. Tačiau yra ir tokių jaunų žmonių, kurie yra šviesūs, įdomūs ir net pernelyg išmintingi savo amžiui. Šį sekmadienį kviečiame susipažinti su labai jaunu, vos 23 metų vaikinu. Prieš šį susitikimą žinojome tik tai, kad Tomas Eigertas - kilęs iš Jurbarko, iniciatyvus jaunuolis, neseniai pradėjęs dainuoti pop grupėje „Pikaso“. Atrodytų, nieko ypatingo... Tačiau užteko nuvažiuoti pas Tomą į darbą, kai jo gyvenimas sušvito kitomis, labai netikėtomis spalvomis.

Garsių kino kūrėjų - Algimanto Puipos ir Janinos Lapinskaitės - tandemas rengiasi ypatingam įvykiui. Trejus metus kurto vaidybinio filmo „Miegančių drugelių tvirtovė“ premjera - jau kitą savaitę.

Apie dar vieną prisilietimą prie Jurgos Ivanauskaitės kūrybos, ieškojimus ir nerimo pripildytą laukimą - labai atvirai režisierius Algimantas Puipa ir pagrindinį vaidmenį filme sukūrusi jo žmona Janina Lapinskaitė. Kuriant šią juostą Janinai teko filmuotis ir intymiose scenose. Kokius jausmus tuo metu išgyveno jos vyras Algimantas Puipa ir ar pasieks didįjį ekraną bent viena tokia scena?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų