REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Barcelona“ vartai Camp Nou stadione - tarsi užkeikti varžovams.

Dvylikoje rungtynių iš eilės Katalonijos ekipos oponentai nesugeba nuginkluoti Victoro Valdeso ir Jose Manuelio Pinto, o patys „Barcelona“ futbolininkai per tą laiką varžovus taikliais smūgiais nuliūdino net 53 kartus.

REKLAMA
REKLAMA

Paskutinį sykį Camp Nou stadione Josepo Guardiolos auklėtiniams teko kamuolį iš savo vartų traukti Čempionų lygos rungtynėse su „Milan“. Rugsėjo 13 dieną žaista dvikova tuomet baigėsi taikiai 2:2.

REKLAMA

Iš 53 įvarčių, kuriuos „Barcelona“ pelnė nuo rugsėjo mėnesio, 34 įmušti per aštuonis Ispanijos čempionato susitikimus, net 13 - per dvejas Karaliaus taurės turnyro rungtynes, 6 - per dvejas varžybas UEFA Čempionų lygoje.

Nuo Katalonijos ekipos žaidėjų Camp Nou stadione labiausiai kenčia vakarykščiai „Barcos“ varžovai iš Pamplonos. Pirmajame Ispanijos čempionato rate Barselonoje vykusiame susitikime J. Guardiolos auklėtiniai į „Osasuna“ vartus pelnė 8 įvarčius be atsako, o vakar pridėjo dar keturis taiklius smūgius.

REKLAMA
REKLAMA

Keturiose iš 12 minėtų rungtynių „Barcos“ vartus gynė rezervinis ekipos vartininkas J. M. Pinto. Jo varžovams įveikti nepavyko, o katalonai per šias rungtynes pelnė 18 įvarčių.

Po vakarykščių rungtynių su Pamplonos komanda „Barcelona“ saskaitoje yra 99 pelnyti įvarčiai šio sezono oficialiuose mačuose. 50 įvarčių J. Guardiolos auklėtiniai pelnė Ispanijos čempionate, 20 - Čempionų lygoje, 14 - Karaliaus taurės turnyre, 8 - Pasaulio klubų čempionate, 5 - mačuose dėl Ispanijos supertaurės, 2 - rungtynėse dėl Europos supertaurės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų