REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Prieš vienuolika metų aš pajuokavau – ar jūrą kasam, ar visa kita darom“ Kaip matot – padarėme visa kita...“ – šmaikštauja Druskininkų meras Ričardas Malinauskas ir džiaugiasi, kad jo vadovaujamas kurortas jau išsprendė sezoniškumo problemą, rašo „Vakarų ekspresas“.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo metu prie jūros išsidėstę kurortai negali pasidžiaugti tokiais laimėjimais, nes be to, ką davė motulė gamta, jokio kito turistams patrauklaus objekto taip ir nesukurta. Beje, Druskininkai jau planuoja įsirengti dar vieną uždarą areną – tik šį kartą tai bus savotiška jūros paplūdimio imitacija.

REKLAMA

Ir nors R. Malinauskas tikina nesiruošiantis nė su kuo konkuruoti, tačiau akivaizdu, kad šitaip, ko gero, bus atimtas paskutinis koziris iš miegančios pajūrio savivaldybių valdžios. Nors Druskininkų pliažas ir jūra bus dirbtiniai, bet veiks ištisus metus. Pajūrio valdžia svarsto, kad verslininkai tiesiog skaičiuoja ir nesiryžta investuoti didžiulių lėšų į objektus tuose miestuose, kur gerokai mažėja vartotojų.

Judita Simonavičiūtė, Klaipėdos savivaldybės administracijos direktorė: „Visų pirma reikėtų akcentuoti, kad Klaipėda nėra kurortas. Mes esame tik vietinio turizmo miestas, o be to – mes esame uostamiestis. Užsibrėžę per daug tikslų galime tiesiog išsiblaškyti. Tikrai nemanau, kad dabar reikėtų pradėti pilti dirbtines salas iš miesto biudžeto lėšų. Pasidaryti Paryžiumi mes nepajėgsime.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų