REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors Radviliškio rajono meras Antanas Čepononis Kalėdas ir Naujuosius sutiko už grotų, savivaldybė šiuos faktus tarsi paneigė viešai išplatinusi gruodžio 29 dieną vykusio neeilinio Tarybos posėdžio protokolą. Jo duomenimis, meras tą dieną pirmininkavo neeiliniam posėdžiui.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo trečiadienio netyla „Šiaulių krašto“ redakcijos telefonas, siunčiami elektroniniai laiškai. Visuose juose vienas klausimas – ar teisėsaugos už grotų mėnesiui pasodintas Radviliškio rajono meras Antanas Čepononis jau laisvėje, jei galėjo pirmininkauti paskutiniam 2011 metų neeiliniam rajono Tarybos posėdžiui?

REKLAMA

O gal meras, kaip kažkada Leninas iš Razlivo, sugebėjo nuotoliniu būdu vadovauti į posėdį susirinkusiems Tarybos nariams? Gal būtent dėl to posėdis ir buvo pavadintas neeiliniu? – teiravosi skaitytojai.

Diskusijų dėl mero pirmininkavimo neeiliniam Tarybos posėdžiui kilo po to, kai rajono Savivaldybė internetiniame tinklalapyje viešai paskelbė šio posėdžio protokolą. Jame parašyta, jog posėdžio pirmininkas – Antanas Čepononis, Savivaldybės meras.

REKLAMA
REKLAMA

„Šiaulių kraštui“ apie tai paklausus vicemerą Kazimierą Augulį, kuris, beje, pasirašė šį protokolą, mero pavaduotojas atsakė: „Mero tikrai nebuvo posėdyje. Tai – sekretorės klaida. Aš, pasirašydamas protokolą, net nepasižiūrėjau, kas ten parašyta apie pirmininkaujantį. Gavome ir mes žmonių signalų, ir tuoj pat klaidą ištaisėme. Atsiprašome gyventojų. Sekretorei pasakyta, jog dirbtų atidžiau“.

Vakar Savivaldybės internetiniame tinklalapyje klaida jau buvo ištaisyta – paskelbta, jog neeiliniam posėdžiui pirmininkavo vicemeras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų