REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kompanija „Apple“ grasina paduosianti į teismą Kinijos žaislų gamintoją „In Icons“, nusprendusią gaminti pernai mirusio „Apple“ įsteigėjo Steve Jobs lėles, praneša „The Telegraph“.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip teigiama „Apple“ pareiškime Kinijos gamintojams, žaislų gamyba, panaudojant kompanijos logotipą, S. Jobso vardą ar jo siluetą, bus traktuojama kaip baudžiamasis nusikaltimas.

REKLAMA

30 cm aukščio S. Jobso lėlė prekyboje turėtų pasirodyti šių metų vasarį, tačiau ją jau galima užsisakyti internetiniame „e-Bay“ aukcione už 135 JAV dolerius, tuo metu mažmeninė lėlės kaina gali siekti 99 dolerius.

Lėlė vaizduoja tokį S. Jobsą, kokį jį buvo įpratęs matyti visas pasaulis: su mėlynais džinsais, juodu megztiniu aukšta apykakle, sportiniais bateliais.

Praėjusį mėnesį Vengrijoje atidengta bronzinė S. Jobso statula, kurią sukūrė vengrų skulptorius Erno Toth. O lapkritį paaiškėjo, kad „Sony Pictures“ pradėjo derybas dėl teisių į buvusio „Apple“ vadovo, mirusio spalio pradžioje, biografijos kino ekranizaciją. Manoma, kad šioje kino juostoje S. Jobsą vaidins Holivudo aktorius George Clooney.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų