REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

BTV laidoje „Šeštasis pojūtis“ politikas Petras Gražulis užsiminė, kad apie gresiančius pavojus gyvenime jį dažnai iš anksto perspėja sapnai.

REKLAMA
REKLAMA

Politikas P.Gražulis niekada nevaikšto pas būrėjus ar astrologus, tačiau išdrįso išmėginti jų sugebėjimus BTV laidoje „Šeštasis pojūtis“. „Kai ką taikliai pasakė, kai ką – ne itin“, – po laidos šypsojosi jis. Politiką itin pralinksmino astrologės spėjimas, kad už širmos pasislėpęs kilmingos sielos žmogus, labai jautrus grožiui. Galbūt tai buvo užuomina į jo pavardę?

REKLAMA

Viena didžiausių laidos intrigų tapo P.Gražulio užuomina, kad jis kartais sapnuoja pranašingus sapnus. „Kai 1988 m. aš buvau kalinamas Lukiškių kalėjime ir sėdėjau vienoje kameroje su žmogžudžiu, susapnavau tokį sapną. Sėdžiu aš geležinkelio stotyje, mano rankos ir kojos supančiotos grandinėmis. Prie manęs prieina žmonės juodais kostiumais ir sako, kad nesijaudink, ateityje būsi laisvas ir tu, ir Lietuva. Tuomet grandinės nuo manęs nukrenta“, – pasakojo politikas, tikindamas, kad šis sapnas jį palaikydavo nepasiduoti sunkiomis akimirkomis.

„Kitas atvejis buvo prieš pedofilijos skandalą. Sapnavau, kad ant manęs šoka didžiulis rusvas šuo, bet kažkokiu būdu jis manęs net neįbrėžia“, – pranašingą sapną prisiminė P.Gražulis. Pasak jo, kai kurie sapnai būna visai nereikšmingi ir į juos nereikia kreipti dėmesio, tačiau kartais jie gali ir perspėti apie tai, kas laukia ateityje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų