REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Dalykinis aktyvumas vis dar ganėtinai žemas, taigi neverskite savęs daryti to, kas jūsų šiuo metu visai nedomina. Užtai džiugins aukštas gyvybinis potencialas – suspėsite daug nuveikti kitose, su darbu nesusijusiose srityse, diena bus kupina įdomių įspūdžių. Deja, finansinė padėtis nėra tokia, kuria galėtumėte pasidžiaugti, o ir išlaidų vis dar bus. Puiki diena kultūrinėms pramogoms ir mokslo tiriamajam darbui.

Avinas. Dalykinis aktyvumas vis dar ganėtinai žemas, taigi neverskite savęs daryti to, kas jūsų šiuo metu visai nedomina. Užtai džiugins aukštas gyvybinis potencialas – suspėsite daug nuveikti kitose, su darbu nesusijusiose srityse, diena bus kupina įdomių įspūdžių. Deja, finansinė padėtis nėra tokia, kuria galėtumėte pasidžiaugti, o ir išlaidų vis dar bus. Puiki diena kultūrinėms pramogoms ir mokslo tiriamajam darbui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Svarbiausia – gerai suplanuoti dieną, kad nešvaistytumėte laiko veltui ir nepakenktumėte sau pernelyg dideliu aktyvumu. Dideli krūviai jums nerekomenduojami, verčiau patausokite sveikatą. Užtai įvairios sveikatą ir grožį puoselėjančios procedūros šiuo metu kaip niekada pageidautinos – džiaugsitės greitu efektu. Galite imtis smulkių buitinių darbų, apsipirkti. Asmeniniuose santykiuose vyraus pozityvios tendencijos.

REKLAMA

Dvyniai. Situacija šeimoje prieštaringa, didelė konfliktų, nesutarimų tarp skirtingų kartų tikimybė. Derėtų parodyti daugiu dėmesio vyresnio amžiaus artimiesiems, aplankykite vienišus giminaičius. Diena ypač palanki teikti pagalbą artimiesiems ir draugams, spręsti bendro pobūdžio problemas. Pirkiniai bus sėkmingi. Finansinius klausimus spręskite pasitelkę fantaziją ir išradingumą. Originaliausia idėja kaip tik ir bus sėkmingiausia.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Nevienareikšmiška diena. Jaučiatės esą kupini optimizmo ir pasitikėjimo savimi, bet kaip tik tai ir paskatins daryti apmaudžias klaidas, suteiksiančias nemalonumų ne tik jums, bet ir artimiesiems, nors to dabar norėtumėte mažiausiai. Neįprasta situacija susiklostys ir meilės reikaluose: iš jūsų bus tikimasi gerai apgalvotų poelgių, o jums norėsis visą atsakomybę perkelti kam nors kitam. Darbo reikalai vargins, o dėjos, kaip patobulinti savo gyvenamą aplinką, bus ypač sėkmingos.

Liūtas. Sėkminga ir įdomi diena. Galimos naujos pažintys, susitikimai su žmonėmis, kurių jau spėjote pasiilgti. Tikėtina, kad gausite pinigų, galbūt netgi didelę sumą. Nepraleiskite šanso ką nors įsigyti už puikią kainą – verčiausi dėmesio daiktai, kurie pradžiugins ne tik jus, bet ir artimuosius. Ši diena taip pat tinkama poilsiui gryname ore, sportui, pažintinėms ekskursijoms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mergelė. Įdomi diena visomis prasmėmis. Tikėkitės naujų pažinčių, susitikimų su žmonėmis, su kuriais jus sieja itin malonūs prisiminimai. Jei pasitaikys proga susitikti ir paplepėti su vaikystės draugu ar senu pažįstamu – būtinai ja pasinaudokite. Verslo susitikimai taip pat bus sėkmingi. Artimi žmonės gali nustebinti jus netikėtais poelgiais.

Svarstyklės. Puiki diena tiems, kas nori daug suspėti ir nešvaisto savo brangaus laiko. Pasistenkite susidaryti dienos darbų planą iš anksto – tai pats geriausias būdas išvengti nesusipratimų ir painiavos. Galite ką nors įsigyti, stambūs pirkiniai taip pat bus sėkmingi. Jums būtų į naudą pabendrauti su vyresnės kartos atstovais, įsiklausyti į jų patarimus. Nuotaiką pakels išvykos, aktyvus poilsis. Diena ypač tinkama prisipažinti meilėje – bet tik tuo atveju, jei esate tikri dėl savo jausmų.

REKLAMA

Skorpionas. Galimi nemalonūs netikėtumai, įvykiai, kurie sutrukdys jums siekti savo tikslų. Stenkitės į visas kliūtis reaguoti ramiai, nepameskite galvos – tik šaltas protas padės įveikti visus skersai kelio stojusius nesusipratimus. Tikėtini nesutarimai su artimais žmonėmis. Įdomiai praleistumėte dieną išsirengę į nedidelę kelionę ar ekskursiją. Neprašautumėte pro šalį įsigiję ką nors ekstravagantiško ir madingo.

Šaulys. Išlieka gana aukštas gyvybinis potencialas, tačiau kaip tik dabar turėtumėte pasirūpinti ir savo organizmu. Pats laikas prisiminti taisyklingos mitybos principus, atsikratyti žalingų įpročių. Puiki diena susitikimui su senais pažįstamais, primirštų santykių atkūrimui. Malonūs prisiminimai apie praeitį pasufleruos įdomių idėjų ateičiai.

REKLAMA

Ožiaragis. Sudėtingus ir sunkius reikalus bei darbus geriau atidėkite. Nepageidaujamos ir ilgos išvykos, kelionės. Beje, jų jums netgi nereikia – geriausios emocijos laukia čia pat, greta. Tikėtini sėkmingi pirkiniai. Pasielgsite išmintingai jei įsigysite daiktą, kurį nusipirkti seniai planavote. Santykiuose su artimaisiais periodas ne pats lengviausias. Būkite dėmesingi – kiekviena smulkmena gali išprovokuoti naują konfliktą.

Vandenis. Prieštaringa diena. Viena vertus, gana stiprios pozityvios tendencijos. Tačiau taip pat nuolat teks žengti per savo principus tam, kad pasinaudotumėte atsivėrusiomis galimybėmis. Šiaip ar taip, skubėti jums nepatartina. Visus savo sprendimus gerai apgalvokite. Galimos naujos pažintys, susitikimai su įdomiais žmonėmis. Palankus metas plėsti savo akiratį, tobulinti profesines žinias. Santykiuose su šeimos nariais vyrauja negatyvios tendencijos. Venkite kategoriškų pasisakymų.

Žuvys. Sėkminga ir maloni diena, kuri leis jums įgyvendinti daugelį savo sumanymų. Nepraleiskite progos įsigyti reikalingo daikto, papuošti savo namus, papildyti savo garderobą ar kosmetinę. Galimos malonios pažintys, susitikimai su seniai matytais bičiuliais. Kelionės ir išvykos suteiktų daugybę malonių įspūdžių. Meilės reikaluose galimos permainos į gerąją pusę – tik atsisakykite savo užsispyrimo ir pasielkite kaip nors nestandartiškai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų