REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienio rytą Kaune, Šilainių mikrorajone, į Baltų prospekte esantį sporto klubą įbėgęs kaukėtas vyras išpylė galimai nuodingą, aštrų kvapą skleidusį skystį ir pabėgo.

REKLAMA
REKLAMA

Dėl įvykio teko evakuoti visą pastatą, nes įtartina cheminė medžiaga skleidė aštrų kvapą, todėl baiminamasi dėl žmonių sveikatos.

REKLAMA

Pastate įsikūręs sporto klubas, parduotuvė, šeimos klinika. Kvapas pasklido ir po šias patalpas.

„Vos gavus signalą apie tą įvykį, į nusikaltimo vietą išvyko ir mūsų tarnybos atstovai, ir policijos bei kitų tarnybų pareigūnai. Kol kas nežinoma, kokia konkrečiai medžiaga papilta ant grindų. Tačiau ji plačiai pasklidusi, ją įkvėpę žmonės ašaroja, smarkiai kosti. Šeimos klinikos personalą ir lankytojus pasiskubinome evakuoti. Patalpos pradedamos valyti, specialistai tiria nusikaltimo vietą“, –  aiškino Kauno miesto savivaldybės administracijos Civilinės saugos tarnybos vadovas Gediminas Jankus.

REKLAMA
REKLAMA

Aiškinamasi, koks skystis buvo išpiltas ir ar jis pavojingas sveikatai. Pirminiais duomenimis, tai gali būti valymo pramonėje naudojami chemikalai. Jų išpilta apie tris litrus.

Policija peržiūrėjo vaizdo įrašą, kur yra užfiksuotas vyriškis. Jis dėvėjo kepurę kaukę, vilkėjo juodą striukę. Nusikaltėlio šiuo metu ieškoma. Manoma, jog tai gali būti sutrikusios psichikos asmuo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų