REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įtariama, kad milijardierius Kinijoje mirė suvalgęs užnuodytą kačių mėsos troškinį, informuoja BBC.

REKLAMA
REKLAMA

Milijardierius Longas Liyuanas mirė gruodžio 23 d. Guandongo provincijoje. Dėl jo mirties sulaikytas vietos pareigūnas Huangas Guangas. Įtariama, kad pareigūnas restorane milijardieriui į troškinį įdėjo nuodingo augalo.

REKLAMA

Policija pranešė, kad vyrai nesutarė, nes Huangas Guangas neva pasisavino Longo Liyuano pinigus. Huangas Guangas yra už žemdirbystę atsakingas pareigūnas, o Longas Liyuanas vadovavo miškininkystės bendrovei. Pareigūnas pakvietė verslininką į restoraną pavalgyti vietos delikateso - kačių mėsos troškinio. Manoma, kad jis milijardieriui į maistą įdėjo nuodingo augalo. Vietos žiniasklaida pranešė, kad verslininką pradėjo pykinti ir jam svaigo galva. Jis buvo nuvežtas į ligoninę ir čia vėliau mirė sustojus širdžiai.

Pareigūnai iš pradžių sulaikė restorano savininką, nes įtarė, kad jis patiekė užkrėstą maistą. Bet milijardieriaus šeima nepatikėjo, kad tai paprastas apsinuodijimas maistu, ir darė spaudimą policijai toliau tirti bylą bei pasiūlė 16 tūkst. dolerių atlygį galintiems suteikti informacijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų