REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienį į Vilnių atskrido naujasis Vilniaus miesto futbolo draugijos „Žalgiris“ komandos vyriausiasis treneris Damiras Petravičius.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmą kartą į Lietuvą atskridęs 48 metų futbolo specialistas iš Kroatijos džiaugėsi maloniu skrydžiu bei galimybe treniruoti Lietuvos vicečempionus.

REKLAMA

Atskridęs į Vilnių D. Petravičius teigė, jog labai džiaugiasi savo sprendimu atvykti į Lietuvą.

„Žinau, kad Lietuvoje šiuo metu yra šalta, tačiau toks klimatas nebaisus, nes jis labai panašus į  gimtojo miesto Zagrebo“, - teigė D. Petravičius, kuris su Vilniaus „Žalgiriu“ tikisi laimėti Lietuvos čempionatą, šalies taurę ir kuo geriau pasirodyti Europos lygoje.

„Žalgiris“ tiesiog privalo žaisti gerai“, - teigė naujasis strategas.

Treneris dar tiksliai nežino kokia žaidimo filosofija remsis jo treniruojama komanda. „Artimiausiu metu noriu susipažinti su žaidėjais. Įvertinęs jų sugebėjimus formuosiu komandos žaidimo filosofiją“, - teigia „Žalgirio“ strategas.

REKLAMA
REKLAMA

Nors D. Petravičius dar nebuvo susitikęs su komandos futbolininkais, jis pažįsta kelius žalgiriečius.  „Žinau savo tėvynainius: Mario Grgurovičių, su kuriuo kartu atskridome į Vilnių, Luka Peričių, Tomislavą Prekratičių“, - sako treneris.

Artimiau su komanda strategas D.Petravičius galės susipažinti jau ketvirtadienį ryte pirmosios šių metų VMFD „Žalgiris“ treniruotės metu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų