REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bene visą gruodžio mėnesį Balsas.lt skaitytojai balsavo už pačius įsimintiniausius 2011 m. pramogų pasaulio įvykius. Naujienų portale buvo paskelbtos tokios nominacijos: metų slaptos vestuvės, metų skyrybos, metų išgarsėjimas, metų skandalas ir metų mamytė.

Bene visą gruodžio mėnesį Balsas.lt skaitytojai balsavo už pačius įsimintiniausius 2011 m. pramogų pasaulio įvykius. Naujienų portale buvo paskelbtos tokios nominacijos: metų slaptos vestuvės, metų skyrybos, metų išgarsėjimas, metų skandalas ir metų mamytė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Metų slaptomis vestuvėmis buvo išrinkta Alano Chošnau ir Valdos Rukštelytės santuoka. Pramogų šou verslo bei žiniasklaidos atstovus labai nustebino

REKLAMA

 

Create free infographics with Venngage

daininiko išties netikėtos vestuvės. Dar visai neseniai buvo rašyta apie atlikėjo ir jo vadybininkės, mylimosios Aidos Žiliūtės išsiskyrimą. Kalbama, kad su nauja mylimąja dainininkas susituokė Šiauliuose, medų kopinėjo Rygoje. Metų pradžioje pora laukia šeimos pagausėjimo.

REKLAMA
REKLAMA

Alanas Chošnau (Ruslano Kondratjevo nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)Alanas Chošnau (Ruslano Kondratjevo nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)

Metų skyrybomis skaitytojai išrinko Juozo Liesio ir Eglės Skrolytės santuokos iširimą. Po penkerius metus trukusio bendro vedybinio gyvenimo ir dviejų užgyventų vaikų J. Liesis ir E. Skrolytė šią vasarą paskelbė apie skyrybas. Anksčiau Eglė žiniasklaidai prisipažino, kad jautė didelį skausmą dėl skyrybų, tačiau ašaras nuo artimųjų ir vaikų slėpė. Moteris teigė, kad tarp jos ir vyro nebeliko ryšio, o jų bendras gyvenimas panašus ne į poros, bet į kambariokų. Nors pora ir mėgino gyventi dėl vaikų, suprato, kad toks sprendimas gali kenkti ne tik jiems, bet ir mažyliams, todėl nutarė pasukti skirtingais keliais.Taip pat moteris prisipažino, kad skyrybos vyksta jos iniciatyva, bet sprendimas buvo abiejų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Eglė Skrolytė-Liesienė (nuotr. TV3)Eglė Skrolytė-Liesienė (nuotr. TV3)

Metų netikėtu išgarsėjimu skaitytojai išrinko Katerinos Niemyčko atsiradimą pramogų pasaulyje. Iš pradžių ši moteris ir jos dainos buvo žinomos tik Vilniaus lenkų tautybės žmonių rate. Tačiau jos išgarsėjimo ir šlovės valanda išmušė tada, kai ji pradėjo susitikinėti su buvusiu Natalijos Bunkės vyru – Deivydu Zvonkumi. Kaip tik tada visiems ir parūpo, kas ji tokia ir iš kur atsirado.

Deividas Zvonkus ir Katažina (nuotr. Fotodiena.lt/Roberto Dačkaus)Deividas Zvonkus ir Katažina (nuotr. Fotodiena.lt/Roberto Dačkaus)

Metų skandalu Balsas.lt skaitytojai išrinko Jurijaus Smorigino nepadorius gestus TV ekrane. Jurijus Smoriginas – tikra „Šok su manimi“ žvaigždė. „Aš didžiuojuosi tuo, kad esu chamas“, ‒ interviu yra pareiškęs šokių žinovas. Choreografas tiesioginio eterio metu nuolatos vartoja ne itin mandagius žodžius, šmeižia savo kolegas, o galiausiai visiems Lietuvos žiūrovams televizijos laidoje parodė vidurinį pirštą. Šokių projekto komisijos narys ir toliau užima garbingą komisijos pirmininko vietą, o dėl nepadorių gestų teikėsi atsiprašyti visų Lietuvos žiūrovų. Tačiau jo nepadorūs gestai neliko nepastebėti – tai jam atnešė metų skandalo titulą.

REKLAMA

Jurijus Smoriginas (nuotr. Fotodiena.lt/Karolio Kavolėlio)Jurijus Smoriginas (nuotr. Fotodiena.lt/Karolio Kavolėlio)

2011 metų mamyte tapo Karina Krysko. Pirmus nėštumo mėnesius atlikėja vengė komentuoti ir atvirai pasakoti apie nėštumą, o visos kalbos buvo patvirtintos tik tada, kai pradėjo ryškėti moters pilvukas. Kartu su savo mylimuoju, Sauliumi Skambinu pramogų šou verslo atstovė kūdikio susilaukė įsimintiną dieną: 2011 lapkričio 11-tąją.

Karina Krysko (Gedimino Bartuškos (ELTA) nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų