REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Antradienį Anglijos „Premier“ lygoje sužaistos trejos rungtynės.

Įtikinamą pergalę iškovojo ir trijų taškų pranašumą turnyrinėje lentelėje bent iki rytojaus įgijo „Manchester City“ vienuolikė, namie 3-0 nugalėjusi „Liverpool“.

REKLAMA
REKLAMA

Svečiai sėkmingai pradėjo mačą ir galėjo išsiveržti į priekį, bet vienas prieš vartininką iššokęs Stewartas Downingas nesugebėjo įveikti Joe Harto. Netrukus 'raudonieji' už tai brangiai sumokėjo: Sergio Aguero ne itin stipriai smūgiuotą kamuolį po savimi praleido grubiai suklydęs Liverpulio ekipos vartininkas Pepe Reina.

REKLAMA

Dar pirmajame kėlinyje persvarą po kampinio smūgiu galva padvigubino Vincentas Kompany. „Liverpool“ viltys atgijo, kai už dvi geltonas korteles aikštę 73 minutę buvo priverstas palikti Garethas Barry, bet jau kitos atakos metu Martinas Skrtelis baudos aikštelėje pargriovė Yaya Toure, o teisėjo skirtą 11 metrų baudinį užtikrintai realizavo Jamesas Milneris.

Pirmaujantiems Mančesterio klubams progos atitrūkti nesuteikė Londono „Tottenham“ ekipa, namie 1-0 įveikusi „West Bromwich“.

REKLAMA
REKLAMA

Svečiai ilgiau nei valandą sėkmingai gynėsi, bet Garethas Bale'as ir Rafaelis van de Vaartas sukūrė progą Jermaine'ui Defoe, o šis įmušė vienintelį mačo įvartį.

Progą pasižymėti taip pat turėjo Van der Vaartas, o kitoje aikštės pusėje Someno Tchoyi ir Simono Coxo smūgius blokavo gynėjai. Sostinės komanda nuo lyderio „Manchester City“ atsilieka šešiais taškais, bet yra sužaidusi vieneriomis rungtynėmis mažiau.

Rezultatai:

„Manchester City“ 3 - 0 „Liverpool“

11' [1 - 0] S.Aguero, 33' [2 - 0] Y.Toure, 75' [3 - 0] J.Milner (iš 11 m. baudinio).

Londono „Tottenham“ 1 - 0 „West Bromwich“

63' [1 - 0] J.Defoe.

„Wigan“ 1 - 4 „Sunderland“

45' [0 - 1] C.Gardner, 55' [0 - 2] J.McClean, 62' [1 - 2] H.Rodallega, 73' [1 - 3] S.Sessegnon, 80' [1 - 4] D.Vaughan.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų