REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos dalyviai dar tik pamažu vienas po kito išeina į viešumą pristatydami pirmąsias savo dainas, tačiau pirmieji įtarimo plagijavimu skandalai tarsi žymi, kad šiais metais įvykiai klostysis itin sparčiai. Šiandien, sausio 3 d. savo kūrinį oficialiai pristačiusi dainininkė Augustė Žičkutė iškarto susidūrė su nemalonumais – perklausęs jos kūrinį atlikėjas Vaidas Baumila viešai matomoje savo socialinio tinklo „Facebook“ erdvėje išsakė pastabą apie tai, kad ji yra žinomos aktorės ir dainininkės Demi Lovato hito kopija.

REKLAMA
REKLAMA

„Mūsuose „Eurovizijos“ atstovai sunkiai supranta, kad kopijų dainuoti konkurse negalima“, ‒ stebisi V. Baumila.

REKLAMA

Oficialiame A. Žičkutės pristatyme skelbiama, kad 20-metė mergina dainuoja nuo vaikystės ir yra pelniusi ne vieną apdovanojimą. 2007 – aisiais  jos kūrinys nugalėjo autorinių dainų konkurse „Ave vita“, po metų ji džiaugėsi pergale tarptautiniame konkurse „Deutches Lied“. 2010 metais LTV projekte „Talentų ringas“ Augustė gavo geriausios autorės nominaciją ir buvo pakviesta į AGATOS stovyklą.

D. Lovato, 19-metė dainų kūrėja, atlikėja, muzikantė ir aktorė išgarsėjo pagrindiniais vaidmenimis „Disney“ studijos filme „Camp Rock“ ir situacijų komedijoje „Sonny With a Chance“. Taip pat mergina išleido jau tris albumus, pirmasis iš kurių, pasirodė 2008 m. Nuo to laiko buvo parduota daugiau nei 500 tūkst. šio albumo kopijų ir JAV jis tapo platininiu. Šią vasarą pasirodžiusi D. Lovato daina „Skyscraper“ sulaukė milžiniško populiarumo. Ar ji labai primena A. Žičkutės „Eurovizijos“ atrankai pristatytą dainą spręskite patys:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų