REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visuomenėje vyrauja daugybė stereotipų, kokie turi būti darnūs poros santykiai, kaip turi elgtis moteris ir koks turi būti patrauklus vyras. Tačiau panašūs stereotipai gali pakišti koją naujoms pažintims ir sugriauti santykius. Galbūt pats metas jų atsikratyti?

REKLAMA
REKLAMA

Jei ketinate eiti į pasimatymą su simpatišku vyru ar patrauklia moterimi, su kuria neseniai susipažinote, geriau atsikratykite šių stereotipų:

REKLAMA

1. Protingos moterys baugina vyrus. Gaila, kad vis dar pasitaiko tokių, kurie mano, kad tai yra tiesa. Protingi vyrai tikrai vertina moteris, kurios yra talentingos, išsilavinusios ir labai protingos. Juk su tokia moterimi kiekvienas vyras turės apie ką pasikalbėti. Tiesa ta, kad vyrams svarbus ne tik moters grožis, bet ir jos intelektas bei asmeninės savybės.

2. Padorios moterys pripažįsta tik tradicinius seksualinius vaidmenis, visa kita – ištvirkimas.Seksualinė revoliucija išlaisvino daugelį moterų lovoje, tačiau lovoje viskas, kas nėra misionieriaus poza, dažnai dar vis vertinama kaip „nukrypimas nuo normos“. Tačiau juk seksas – tai meilės išraiška, tad tai, ką su mylimuoju veikiate miegamajame, yra tik jūsų abiejų reikalas. Juk nieko blogo, jei kartais savo seksualinį gyvenimą paįvairinsite, pavyzdžiui, naujomis pozomis.

REKLAMA
REKLAMA

3. Santykiai pavyks tik tada, jei jau santykių pradžioje dėl visko sutarsite. Jei pabandytumėte susirasti žmogų, kuris yra labai panašus į jus, ir pabūti su juo ilgą laiką, pamatytumėte, kad jums kartu būtų paprasčiausiai neįdomu. Jūs net nebeturėtumėte apie ką kalbėtis, nes ir taip žinotumėte, ką kitas galvoja. Ar bandėte kada nors susitikinėti su savo priešingybe? Tada tikriausiai žinote, kad tokie santykiai yra aistringi, gyvi ir intriguojantys. Jūs turite papildyti vienas kitą, o tai reiškia, kad pasitaikys dalykų, dėl kurių nesutarsite. Kita vertus, tai nereiškia, kad dėl visko turėtumėte ginčytis su savo antrąją puse. Turite išmokti priimti ir gerbti kito nuomonę, net jei su ja nesutinkate.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

4. Vyrams svarbi tik moters išvaizda. Deja, šis stereotipas giliai įsišaknijęs mūsų visuomenėje. Žinoma, kad išvaizda yra svarbi, tačiau ji nėra svarbiausia. Vyras, kuris susitikinėja su moterimi tik dėl jos grožio, anksčiau ar vėliau supranta, kad ieško gyvenimo draugės, o ne pritrenkiančios gražuolės.

5. Vyras turi būti turtingas, o moteris - namų šeimininkė. Ar pažįstate daug šeimų, kuriose vyras dirba, o žmona šeimininkauja namuose? Šiais laikais dažniausiai dirba abu sutuoktiniai, ir abu jie tvarkosi namuose. Tad gal jau pats laikas atsikratyti senamadiškų pažiūrų? Žinoma, nėra nieko blogo, jei jūs su mylimuoju nuspręstumėte, kad jums priimtinas tradicinis šeimos modelis.

6. Vyrai, kadaise buvę arba esami „moksliukai“, ypač informacinių technologijų specialistai, yra nepatrauklūs moterims. Jei susirastumėte garsiausių pasaulio milijardierių sąrašą, pamatytumėte, kiek daug tarp jų yra informacinių technologijų specialistų. Ir jie tikrai neatitinka tradicinio mūsų įsivaizdavimo, kaip turi atrodyti informatikas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų