REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienais iš ryškiausių naujų talentų, atrastų praėjusių metų „Eurovizijos“ dainų konkurse tapo dvynių iš Airijos duetas „Jedward“. Didžiosios Britanijos talentų šou „X factor“ išgarsėję broliai Diuseldorfe pasirodė solidžiai Airijai pelnydami aštuntąją vietą.

REKLAMA
REKLAMA

Veiklos praėjusiais metais „Jedward“ netrūko – vasarą pasirodė jau antrasis dueto albumas „Victory“. Dvyniai taip pat spėjo sudalyvauti Didžiosios Britanijos realybės šou „Celebrity Big Brother“, kur susipažino su filmo „Amerikietiškas pyragas“ žvaigžde Tarra Reid. Aktorė nusifilmavo naujausiame brolių vaizdo klipe „Wow Oh Wow“. Šiais metais dvyniai rengiasi išleisti dar vieną, jau trečiąjį savo albumą ir surengti pasaulines gastroles.

REKLAMA

Apie savo planus sugrįžti į „Eurovizijos“ dainų konkursą dvyniai skelbė praėjusių metų pabaigoje. Tuomet oficialiame jų kanale „Youtube“ svetainėje pasirodė pranešimas: „Dėmesio „Jedward“ sugrįžta į „Euroviziją“! Visus kviečiame balsuoti ir dalintis meile!“ Tikslesnės informacijos apie tai, kada ir kaip jie ketina sugrįžti pranešime nebuvo, tačiau dvynių nacionalinėje Airijos atrankoje tikimasi sulaukti jau šiais metais.

„Jedward“ dainos „Wow Oh Wow“ vaizdo klipas:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų