REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar norite parodyti dėmesį jums patinkančiai moteriai, tačiau esate labai kuklus ir nežinote, kaip tai padaryti? Išmokite flirto meno tuojau pat!

REKLAMA
REKLAMA

Nėra tikslių taisyklių, kaip reikia flirtuoti su moterimis. Tačiau flirtuojant su moterimi svarbu žinoti, kas jai patinka. Kaip ir vyrams, moterims patinka skirtingi dalykai. Kai kurioms moterims patinka romantika, kai kurios negali jos pakęsti.

REKLAMA

Kai kurioms moterims patinka gražūs žodžiai ir meilikavimas. Kitos mano, kad tai senamadiška ir kvaila. Taigi prieš imdamasis kokių nors veiksmų pabandykite išsiaiškinti, kokia ji ir kas jai patinka, kokios muzikos ji klausosi, kokių pomėgių turi, koks jos stilius, ar ji mėgstanti bendrauti, o gal kukli ir labai rami.

Kitas svarbus patarimas – nebūkite per daug įkyrus. Pradėkite nuo paprasčiausio „labas“. Kai tapsite jai „savu“, galite pereiti prie ilgesnių pokalbių. Nepamirškite, kad flirtas – tai žaidimas. Flirtuodamas parodykite jai, kad jums patinka su ja kalbėtis, kad jums įdomu, ką ji jums sako. Moterims patinka žinoti, kad jos ką nors žavi. Pasistenkite, kad ji jaustųsi ypatinga.

REKLAMA
REKLAMA

Taigi pateikiame kelis patarimus, kaip flirtuoti su dailiosios lyties atstovėmis:

1. Įgykite praktikos. Juk kasdien sutinkate daugybę moterų. Paflirtuokite su dailiosios lyties atstovėmis parduotuvėje, troleibuse, gatvėje. Taip įgysite praktikos ir tapsite drąsesnis.

2. Žiūrėkite jai į akis. Stenkitės akių kontaktą išlaikyti kuo ilgiau. Jei nežiūrėsite jai į akis, ji pagalvos, kad jums nepatinka. Taip pat vyrai, kurie vengia žiūrėti į akis, moterims atrodo nepasitikintys savimi, o tokie joms nepatinka.

3. Klausykitės jos atidžiai. Kai ji ką nors sako, pasilenkite arčiau jos taip, tarsi kitaip negalite išgirsti, ką ji sako.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

4. Kai tik turite progą, stenkitės „netyčia“ ją paliesti. Patikėkite, lietimas – labai intymus veiksmas. Paglostykite jai pečius, apkabinkite pasisveikindamas.

5. Ar jau žinote, kas jai patinka? Kalbėkitės su ja tomis temomis, kurios jai patinka.

6. Pasakykite jai komplimentą. Pasirinkite vieną jos bruožą, kuris jums patinka, ir pagirkite ją. Gal jums patinka jos plaukai, šypsena ar akys? Tačiau stenkitės girti ją, o ne, pavyzdžiui, jos aprangą. Jei pasakysite, kad jos suknelė graži, tai pagirsite drabužį, o ne ją. Jei norite pagirti jos suknelę, verčiau pasakykite, kad jos stiliaus pojūtis nuostabus.

REKLAMA

7. Šypsokitės. Taip ji supras, kad jums patinka su ja bendrauti. Jei ji šypsosi ir jums, žinokite, kad greičiausiai ir jūs jai patinkate.

8. Būkite drąsus ir ryžtingas. Moterims patinka vyrai, kurie imasi iniciatyvos. Nebijokite jos pakviesti į pasimatymą, juk neturite ko prarasti. Na, jei išgirsite neigiamą atsakymą, juk jūsų gyvenimas tuo nesibaigs.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų