REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Seriale mano kuriamas personažas yra nusikaltėlio autoriteto Karolio smogikas. Esu toks personažas, kuris neturi daug smegenų ir dirba juodus darbus: kažką sumuša ar nužudo,“ – pasakoja žinomas kultūristas, žmonių pramintas Lietuvos tarzanu, Andrius Pauliukevičius, įsiliejęs į populiaraus serialo „Pavogta laimė2“ aktorių gretas.

REKLAMA
REKLAMA

Andrius Pauliukevičius (nuotr. LNK)Andrius Pauliukevičius (nuotr. LNK)

Antrąjį serialo „Pavogta laimė“ sezoną žiūrovai išvys jau šiandien, pirmadienio vakarą 20.30 val. per LNK.

REKLAMA

Andrius Pauliukevičius prisipažįsta, jog tarp pažįstamų turi buvusių nusikaltėlių. „Nenoriu tų nusikaltėlių pavardžių sakyti, bet pažįstų keletą. Bendravimas su jais turėjo įtakos, man kuriant personažą. Matydavau jų veido grimasas, eiseną, kaip jie kalba, vartojamą žargoną.“

Jis džiaugiasi, kad  seriale gali tapti blogu personažu. Realiame gyvenime Andrius yra  geras žmogus. Vyrui yra labai įdomi ir neįkainojama patirtis filmuotis seriale. Patarimų dėl vaidybos jam duoda žinomi  serialo aktoriai. Andrius daugiausia filmuojasi su profesionaliu aktoriumi Daliumi Jančiausku, iš kurio gauna vertingų pamokų.

REKLAMA
REKLAMA

Andrius Pauliukevičius (nuotr. LNK)Andrius Pauliukevičius (nuotr. LNK)

Serialo debiutantas kaip linksmą įvykį filmavimo aikštelėje iki šiol prisimena susidūrimu su savo pusbroliu. „Filmavome sceną, kurioje atvažiavo Germanas su savo gauja. Toje gaujoje  buvo nusikaltėlis, kuris turėjo mane nušauti. Išvydęs nusikaltėlį, pradėjau juoktis, nes jis buvo mano pusbrolis. Režisierė, išgirdusi, kad mane turi nušauti pusbrolis, greitai jį pakeitė kitu aktoriumi“, - šypsodamasis pasakoja Andrius.

Andrius Pauliukevičius Lietuvoje išgarsėjo prieš kelis metus, iškovojęs Europos kultūrizmo čempiono titulą, dar jį žmonės praminė Lietuvos tarzanu.  „Dalyvauju laidose, vaidinu seriale, kad praplėsčiau savo akiratį, kažko naujo išmokčiau, pamatyčiau, susipažinčiau su naujais žmonėmis,“ – teigia Andrius.

Paklaustas, Andrius, ar nebijo, jog nuo šiol jį vadins žmonės ne tik Lietuvos tarzanu, bet dar ir banditu, jis atsakė: „Lietuvos tarzano etiketę man prilipdė žurnalistai, čia irgi yra tam tikras vaidmuo. Kaip ir bandito  seriale. Manau, žmonės atskirs personažą nuo žmogaus.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų