REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Londono „Chelsea“ klubas savo oficialiame tinklalapyje atidavė pagarbą jų ekipą paliekančiam puolėjui Nicolasui Anelkai, kuris šiandien keliasi į naują komandą – Šanchajaus „Shenhua“ klubą Kinijoje.

REKLAMA
REKLAMA

32-ejų metų puolėjas pats panoro išvyksti. Prancūzas buvo siejamas su galimais persikėlimais į „Montreal Impact“ ir Londono „West Ham“, tačiau pasirinko minėtąjį Kinijos klubą, kur uždirbs apie 200 tūkstančių svarų per savaitę.

REKLAMA

„Chelsea“ oficialiame tinklalapyje rašoma: „Chelsea“ futbolo klubas dėkoja puolėjui Nicolasui Anelkai, kuris šiandien palieka mūsų ekipą ir išvyksta į Kinijos ekipą Šanchajaus „Shenhua“. Linkime jam visko, ko geriausio“.

„Mėlynieji“ buvo penktasis Anelkos klubas Anglijos „Premier“ lygoje. Prieš tai jis buvo rungtyniavęs Londono „Arsenal“, „Liverpool“, „Manchester City“ ir „Bolton“ ekipose.

Anelka atvyko į „Chelsea“ 2008 metais, tuometinio komandos vyriausiojo trenerio Avramo Granto sprendimu. Per šį laiką prancūzas gynė „mėlynųjų“ garbę 184 rungtynėse, per kurias įmušė 59 įvarčius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų