REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Liverpool“ ekipos kapitonas Stevenas Gerrardas po vakarykštės pergalės prieš „Newcastle“ ekipą, pareiškė besidžiaugiantis, kad vėl gali žaisti pilna jėga ir tikisi daugiau pergalių ateinančiais metais.

REKLAMA
REKLAMA

Priminsime, kad Anglijos rinktinės narys buvo kamuojamas traumų ir į aikštę grįžo prieš savaitę, kai „raudonieji“ priėmė „Wigan“ klubą. Kaip ir vakar, Gerrardas pakilo nuo atsarginių suolo, tik skirtumas tas, kad vakarykštėse rungtynėse saugas pelnė pirmąjį įvartį po sugrįžimo.

REKLAMA

„Gera grįžti atgal į aikštę. Tai buvo klaikūs metai man, buvau kamuojamas traumų, bet dabar tiesiog noriu žiūrėti į priekį. Esu patenkintas, kad vakar padėjau komandai laimėti,įmušdamas įvartį – gera vėl žaisti,“ – sakė jis SkySports televizijos korespondentui.

„Liverpool“ vakar po ilgo laiko tarpo sugebėjo pelnyti tris įvarčius – paskutinį kartą lygoje jiems pasisekė tai padaryti rugpjūčio mače su „Bolton“. Gerrardas to nepraleido pro akis.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš manau per visą tą laiką mes negavome to ko nusipelnėme. Mes spaudėme komandas, žaidėme gerai ir grįždavome namo su pilnai iškovotais taškais, taigi pagaliau labai malonu, kai laimi, įmušdamas tris įvarčius, nes mes gavome daug kritikos, dėl to, kad nemušame daug įvarčių.“

Kalbėdamas apie nesėkmingai žaidžiantį ekipos puolėją Andy Carrollą, Gerrardas sakė: „Manau vakar jam tiesiog nesisekė, jis žaidė tikrai gerai. Jeigu jis žais taip ir kituose mačuose, manau įvarčiai ne už kalnų.“

„Dabar mes gavome ko norėjome – tris taškus, su trim puikiais įvarčiais, ir dabar koncentruosimes į ateinantį mačą su „Manchester City“, - baigė 31-erių metų futbolininkas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų