REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujametinėje BTV laidoje „Šeštasis pojūtis“ šokėjas Deividas Meškauskas išgirdo pranašystę, kad gyvenime jo laukia trys meilės ryšiai.

REKLAMA
REKLAMA

Sakoma, kad Naujieji metai – stebuklingas metas. Gal todėl naujametinė BTV laida „Šeštasis pojūtis“ pasižymėjo itin taikliais spėjimais.“Už širmos – greit įsimylintis žmogus, kuriam per gyvenimą teks ištverti tris meilės ryšius. Beje, jis jau spėjo nusivilti meile“, -  žiūrėdama į D.Meškausko rankos nuotrauką kalbėjo chiromantė Alvyda Užkuraitienė.

REKLAMA

Tiesa, kiti žaidimo dalyviai, verslininkas Gediminas Juodeika ir aktorė Redita Dominaitytė, gavę D.Meškausko daiktus, nusprendė, kad už širmos slepiasi koks nors rokeris arba muzikantas. O sužinojęs, kad už širmos slepiasi pedantas, kuris net baltinius prisisega prie apatinių, kad neišsipešiotų, G.Juodeika pareiškė, kad už širmos pasislėpęs žmogus truputį “pedalavotas".

Chiromantė turėjo ir daugiau ką pasakyti apie D.Meškauską. Pasak jos, šio talentingo šokėjo likimas susijęs su užsienio šalimis. Ar tai reiškia, kad jis emigruos ar padarys karjerą užsienyje?

REKLAMA
REKLAMA

Šokėjo gerbėjai galės ne tik sužinoti apie jam pranašaujamą ateitį, bet ir iš arčiau pažvelgti į dabartį. “Šeštojo pojūčio" žiūrovai pamatys, kaip atrodo D.Meškausko butas, kodėl jis mirko batų padus ricinos aliejuje ir sužinos, kokią pravardę jis turėjo vaikystėje.

Kita už širmos pasislėpusi laidos dalyvė, vyriausioji Lietuvos ragana Vilija Lobačiuvienė, įpratusi spėti žmonių likimą, tačiau šįkart jai teko pačiai patirti, kaip jaučiasi žmogus, kurio dvasines ir fizines savybes nagrinėja profesionalių chirologų, numerologų ir astrologų komanda.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Numerologė Galina Šmidt žiūrėdama į V.Lobačiuvienės gimimo datą, stebėjosi, kad iki šiol nebuvo mačiusi nieko panašaus: „Tai – labai įdomus žmogus, atėjęs gydyti, mokyti ir turi asmeninę gyvenimo filosofiją. Ji – labai ryžtinga, užsispyrusi, bet jai trūksta diplomatijos ir kantrybės. Dar daugiau – ji labai nepakanti lėtai mąstantiems. Žmogus turi polinkį į egocentrizmą. Per gyvenimą išmoko manipuliuoti žmonėmis."

Klausydama tokių kalbų V.Lobačiuvienė negalėjo patikėti, kad visa tai numerologė sužinojo tik iš gimimo datos:  „Įspūdis toks, kad ši moteris mane pažįsta. Nors ji kol kas neatspėjo, kas slepiasi už širmos, tačiau ji – puiki numerologė, nes paklaidos beveik nebuvo. Iš tikrųjų esu karštakošė ir nediplomatiška, kategoriška. Ir tikrai negaliu pakęsti lėtai mąstančių žmonių. Per visą gyvenimą neišmokau jų suprasti ir toleruoti“.

Beje, vyriausiaja Lietuvos ragana tituluojama moteris filmuojant laidą papasakojo apie dar vieną savo antgamtišką sugebėjimą. Pasirodo, ji sugeba užuosti žmones, sergančius onkologinėmis ligomis. „Tą labai gerai gali  užuosti šuo ir tai nėra joks pramanas. Mano šuo kolis irgi tai puikiausiai darydavo“, - patikino ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų