REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Oficialiai Rusijos piliete tapusi viena geriausių planetos šiuolaikinės penkiakovės atstovių Donata Dimšaitė interviu Rusijos šiuolaikinės penkiakovės fedracijos (RŠPF) svetainei teigė, kad šie metai jos gyvenime buvo vieni sunkiausių – be visų permainų jai teko kovoti ir su ligomis.

REKLAMA
REKLAMA

– Kaip jaučiatės? – klausė RŠPF svetainė.

– Ačiū, dabar jau gerai. Ruoštis pradėjau neseniai, bet vykdau visą pasirengimo programą. Žodžiu, po truputį judu į priekį.

REKLAMA

– Kokius keliate sau tikslus 2012 metais?

– Dabar svarbiausia mano užduotis – iškovoti kelialapį į olimpines žaidynes, o paskui – kaip Dievas duos. Kad galėčiau planuoti kažką daugiau, reikia įveikti pirmąją užduotį.

– Neseniai RŠPF prezidentas Viačeslavas Aminovas sakė, kad jam pavyko preliminariai susitarti su Lietuvos Tautiniu olimpiniu komitetu dėl jūsų atstovavimo Rusijos rinktinei...

– Tikiuosi to. Neturiu visos informacijos ir nepalaikau ryšių su Lietuvos sporto vadovais. Mano interesus gina RŠPF ir man užtenka žinoti, kad prezidentas ir kiti daro viską, kad išspręstų šį klausimą.

REKLAMA
REKLAMA

– Ko palinkėtumėte sau ir sirgaliams?

– Sirgaliams – sveikatos ir teigiamų emocijų, o mes jau pasistengsime suteikti jiems daugiau progų pasidžiaugti. Sau? Taip pat sveikatos, nes nemažai prisikentėjau su savo ligomis. Ir dar – truputį sėkmės varžybose.

Priminsime, kad kitų metų sausio 27 dieną per Lietuvos tautinio olimpinio komiteto generalinės asamblėjos sesiją Vilniuje paaiškės, ar penkiakovininkei D. Rimšaitei bus suteikta galimybė atstovauti Rusijai olimpinėse žaidynėse.

TAIP PAT SKAITYKITE:

Ar leisti D. Rimšaitei olimpiadoje startuoti už Rusiją – spręs LTOK

LTOK prezidentas: D. Rimšaitė mus apgavo

Penkiakovininkė D. Rimšaitė oficialiai tapo Rusijos piliete

Rusai penkiakovininkę D. Rimšaitę paliko „ant ledo“?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų